Слойки зі спаржею та беконом: смачний весняний рецепт
Листкове тісто – 300 г
Спаржа (тонка) - 20-25 штук
Сир Чеддер – 100 г
Бекон – 3-4 скибочки
Кунжут – 2 ст.
Яєчні жовтки – 1 штука
Без яєць, дріжджів та молока: готуємо смажені пиріжки для всієї сім’ї
Покроковий рецепт приготування
Злегка підсмажте бекон на грилі чи антипригарній сковороді до рум'яності.
Наріжте тісто великими квадратами та в центр кожного викладете тертий сир.
Зріжте жорсткі кінці спаржі і розкладете на кожен квадрат по 3-4 штуки по діагоналі.
Наріжте бекон і посипте зверху спаржу.
Загорніть протилежні кути квадратів, як на фото, та защипніть.
Змастіть шарики збитим жовтком, посипте кунжутом і запікайте 25 хвилин при 200 градусах.
Грибні соуси: рецепти підійдуть до макаронів, рису, картоплі і не тільки
французька кухня, рецепти на кожен день, випічка, Випічка з листкового тіста, слойки зі спаржею та беконом, слойки
На двох вулицях Рівного 25 квітня не буде води
Завтра, 25 квітня, з 09:00 до 17:00 через ремонтні роботи на водопроводі буде тимчасово відсутнє водопостачання на двох вулицях.
переглядів: 157
Ціни на газ у 2024 році не зростатимуть
Нафтогаз продовжив фіксований тариф на газ для населення на ще один рік
переглядів: 201
Як зробити так, щоб бузок довше квітнув: поради та правила догляду
Фахівці стверджують, що головним секретом його довгого свіжого цвітіння є правильний зріз.
переглядів: 190
Як міцно заснути за 10 секунд: надійний військовий метод
Цим методом користуються військові США. Виконайте кілька простих вимог, аби миттєво поринути у сон.
переглядів: 432
У Рівному можна безкоштовно записатися у бібліотеку
У Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці оголосили акцію - упродовж кількох днів можна безкоштовно отримати читацький. Це приурочили до Всесвітнього дня книги та авторського права.
переглядів: 397