Слойки зі спаржею та беконом: смачний весняний рецепт
Листкове тісто – 300 г
Спаржа (тонка) - 20-25 штук
Сир Чеддер – 100 г
Бекон – 3-4 скибочки
Кунжут – 2 ст.
Яєчні жовтки – 1 штука
Без яєць, дріжджів та молока: готуємо смажені пиріжки для всієї сім’ї
Покроковий рецепт приготування
Злегка підсмажте бекон на грилі чи антипригарній сковороді до рум'яності.
Наріжте тісто великими квадратами та в центр кожного викладете тертий сир.
Зріжте жорсткі кінці спаржі і розкладете на кожен квадрат по 3-4 штуки по діагоналі.
Наріжте бекон і посипте зверху спаржу.
Загорніть протилежні кути квадратів, як на фото, та защипніть.
Змастіть шарики збитим жовтком, посипте кунжутом і запікайте 25 хвилин при 200 градусах.
Грибні соуси: рецепти підійдуть до макаронів, рису, картоплі і не тільки

французька кухня, рецепти на кожен день, випічка, Випічка з листкового тіста, слойки зі спаржею та беконом, слойки
На частині вулиць Рівного можливе ускладення рух

У Рівному тривають дорожні роботи: можливе ускладнення руху транспорту на деяких вулицях
переглядів: 351
Прогноз погоди на Рівненщині у вівторок, 7 травня

Синоптики прогнозують хмарну погоду, без істотних опадів.
переглядів: 303
Як записатися на прийом до лікаря онлайн у Рівному

Пацієнти закладів охорони здоровʼя Рівненської міської ради мають можливість записуватися до лікарів онлайн!
переглядів: 434
Продаж алкоголю під час воєнного стану: які правила діють в областях

З моменту запровадження воєнного стану в Україні було введено низку обмежень, зокрема і щодо продажу алкогольних напоїв. Такі заходи запроваджуються обласними військовими адміністраціями та залежать від поточної безпекової ситуації в кожному конкретному регіоні.
переглядів: 1194
Коли сходить морква, буряк та огірки: терміни проростання овочів

Весна — час посіву овочів на городі. Але після висівання насіння багатьох цікавить головне питання: через скільки днів з’являться перші сходи?
переглядів: 515