Ми у Facebook
25.05.2023, 10:45

У Рівному запустили проєкт SMART.DOG: центр взаємодії з собаками

У Рівному запустили проєкт SMART.DOG: центр взаємодії з собаками спрямований допомогти нашим військовим швидше одужати, відновити свої сили і повернути їм позитивні емоції у їх серця. Про це повідомила зоозахисниця, яка бореться за долю безпритульних тварина Алла Лосік.
«Друзі, раді вам розповісти, що разом з Masha Novak Viktoria Sulima Viktoria Babetska Anastasia Nahorna ми розпочинаємо супер проєкт.

SMART.DOG:центр взаємодії з собаками - можливість навчитись спілкуватись, розуміти і взаємодіяти з собаками, формувати іншу культура в нашому суспільстві у сприйнятті песиків.

Альба, Ростік та Зара, - це песики, які завдяки своїм навичкам та здібностям, розпочали новий етап в реабілітації наших воїнів у Клеванському Шпиталі.

Проєкт Smart.Dog - це наше вміння, бажання допомогти хлопцям швидше одужати, відновити свої сили і повернути їм позитивні емоції у їх серця.

Ми є волонтери. Та можливо, хтось має бажання підтримати нашу ініціативу, відкрили банку для збору коштів на пальне, закупка різних речей для занять, постійно необхідні засоби гігієни, серветки, вода, смаколики для песиків: https://send.monobank.ua/jar/6FpNbBovLK

Друзі, долучайтесь! Це буде цікаво, важливо і неймовірно круто стати частиною нашої команди! РАЗОМ, з нашими песиками, ми Творимо кращий Світ та Допомагаємо Героям-Воїнам!», - зазначила вона.














На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ