Ми у Facebook
25.05.2023, 13:32

Жіноче обличчя “Асмунд”: виклики та вагомі досягнення

В той час, коли одні в період війни складають руки та припиняють рух та розвиток, інші – навпаки показують, що не бояться викликів та працюють далі ще більш активно. Саме такою є команда “Асмунд”. Сьогодні на сторінках журналу “РІВНЯНИ” ми познайомимо вас з жіночим обличчям компанії та розповімо про “родзинки” кожної з них.

“Асмунд” – це не просто команда, це стиль життя.



Катерина Воронюк, керуюча АО “Асмунд”, адвокат із кримінальних справ

“Кримінальне право” – теж жіноча справа, вважає Катерина.
Маючи практичний багаторічний досвід роботи у кримінальних процесах, Катерина з впевненістю може сказати, що для адвоката з кримінальних справ важливим етапом роботи з клієнтом є формування позиції та стратегії захисту.
Тобто, важливо – не просто сидіти в залі суду та представляти клієнта. Потрібно насамперед активно працювати з доказовою базою та шукати контраргументи на аргументи обвинувача.

Стосовно принципу змагальності у процесі, то він має бути дотриманий в кожному окремому випадку. І саме від адвоката залежить, як він підготується та знайде спростування доказу.

За 4 роки діяльності як адвоката з кримінальних справ у Катерини знаходиться 78 активних справ, значна кількість яких – справи з убивств.
За плечима – більш як два десятки звільнених з-під варти. Є і виправдовувальні вироки.

Олександра Пшенична, адвокат із сімейних та трудових справ

“Сімейні спори – одна з найскладніших галузей права з точки зору емоційного навантаження. Адже люди приходять з розчаруванням, злістю та сімейними проблемами”, – говорить Олександра Пшенична.

Адвокатеса не зі слів знає, як важливо правильно комунікувати з клієнтами. Адже кожна справа індивідуальна й вимагає не лише юридичних знань, а й розуміння до клієнта.

На рахунку юристки десятки вирішених спорів – збільшення аліментів, розлучення онлайн (що актуально на сьогодні), позбавлення батьківства, поділ майна подружжя та інші. До речі, навіть бувають такі цікаві справи, як припинення стягнення аліментів з чоловіка на дитину та призначення їх матері.

Марія Семенюк, адвокат з військових питань, спадкових та житлових спорів, кредитних справ

“Arma potentius aequum – справедливість сильніша зброї” – професійний девіз адвокатеси.

Без вагань можна сказати, що саме своєю наполегливістю та бажанням допомагати людям, адвокатеса досягла свого статусу.

На сьогодні, без сумніву, найзатребуванішим спеціалістом є адвокат з військових питань. І саме Марія надає десятки консультацій щодня. Вирішення питань звільнення з військової служби, написання рапорту на переведення в іншу частину чи допомога сім’ям загиблого воїна отримати допомогу.

Завдяки скрупульозній роботі Марії над кожною справою та детальним вивченням законодавства, її клієнти впевнені в позитивному результаті кожної справи.

Антоніна Берун, адвокат із кримінальних справ

“Стати обвинуваченим у кримінальній справі може кожен, а довести невинуватість зможе лише адвокат”, – вважає адвокатеса. Адже саме від адвоката залежить, як він вибудує свій захист та знайде всі докази невинуватості клієнта.

За сприяння юристки десятки клієнтів АО “Асмунд” уникнули несправедливого покарання за злочини, які не вчиняли. За її клопотаннями було задоволено 8 рішень стосовно умовно-дострокового звільнення від відбування покарання. А така можливість для засудженого – це шанс почати нове життя. Крім того, декілька заяв у її справах, поданих до Європейського суду з прав людини, були вже прийняті міжнародним органом.

Тетяна Агеєва та Іванова Вікторія, помічниці адвоката

Одними з найскладніших та найзаплутаніших справ, без сумніву, є кримінальні. Адже потребують детального вивчення ситуації та активної роботи з доказами. І саме юристки на стадії підготовки всіх документів та опрацювання доказової бази допомагають адвокату відстоювати права клієнтів у суді. Завдяки злагодженій роботі команди, нашим клієнтам вдається не лише уникнути несправедливого вироку, а й захистити свої права та свободи в міжнародних організаціях.

Тетяна та Вікторія активно працюють зі справами, де було порушено права та свободи людини. За останні кілька місяців юристки підготували десятки заяв до Європейського суду з прав людини. І більшість з них стосуються порушення прав у зв’язку з незаконним триманням під вартою.

Діана Мініч, юристка з договірного права

“Я боєць за справедливість з самого дитинства. Йду до своєї цілі до кінця”. З таким девізом Діана приєдналась до команди “Асмунд” зовсім нещодавно.
Протягом життя кожна людина зіштовхується з різного роду договорами – договір оренди, купівлі-продажу, поставки, міни чи договір про надання послуг. І саме складанням договорів, консультуванням клієнтів стосовно реєстрації бізнесу та оформленням правовідносин з міжнародними партнерами займається Діана Мініч. Тому, щоб не потрапити в халепу та правильно оформити всі відносини, необхідно завжди мати “під рукою” юриста з договірного права.

Наталія Слаква-Марчук, адвокат із ДТП, з адміністративних спорів та спорів зі страховими компаніями

“Зміни трапляються тоді, коли вони необхідні”, – вважає адвокатеса. Але, коли трапляються неприємні зміни на дорозі чи транспортні пригоди, то краще відразу звернутися до юриста задля уникнення ще більших проблем.
Наталія не лише активно працює з клієнтами, які потрапили в ДТП та потребують консультації юриста, а й веде справи, не пов’язані з дорожньо-транспортними пригодами. Адвокатеса надає юридичну допомогу в оскарженні протоколів та постанов про адміністративні правопорушення. А зважаючи на сьогоднішню ситуацію на дорозі, то правила порушують не лише водії, а й правоохоронні органи.

Дивлячись на жіноче обличчя “Асмунд”, можна з впевненістю сказати, що сьогодні жінки-юристки можуть позмагатися своїми успіхами з найкращими чоловіками-юристами.



Потрібна “жіноча” юридична допомога?
Звертайтесь за телефоном +380673738719. Працюємо по всій Україні.
Головний офіс – м. Рівне, вул. В.Червонія (колишня Гагаріна), 39, 2 пов.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ