Обід за 40 хвилин: готуємо запечену картоплю в медово-гірчичному соусі
- картопля - 4 шт.,
- мед - 1 ст.ложка,
- гірчиця - 2 ст.ложки,
- зерна гірчиці (або гірчиця в зернах) - 2 ч.ложки,
- олія - 3 ст.ложки,
- перець червоний мелений - за смаком,
- сіль - за смаком.
Приготування:
(Рецепт розрахований на 3 порції)
Картоплю почистити і порізати шматочками близько сантиметра товщиною.
Мед, якщо зацукрований то розтопити, зміщати з гірчицею, зернами і перцем. У суміші добре обваляти картоплю. Деко можна застелити фольгою, або пергаментом. Картоплю потрібно випікати 30-40 хв при 200С.
Смачного!
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 163
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 123
На Рівненщині вийде марка присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 218
У Рівному визначили десятку найкращих книг
Для визначення кращих видань проанкетували понад 10 тисяч читачів. Кращі книги обирали з понад 500 видань.
переглядів: 323
Відвага на передовій: подвиги бійця з Рівненщини
Олександр Климець народився у Сарненському районі Рівненської області в селі Ординки. З дитячих років був рішучим та вольовим хлопчиком, готовим підставити своє плече кожному.
переглядів: 439