Обід за 40 хвилин: готуємо запечену картоплю в медово-гірчичному соусі
- картопля - 4 шт.,
- мед - 1 ст.ложка,
- гірчиця - 2 ст.ложки,
- зерна гірчиці (або гірчиця в зернах) - 2 ч.ложки,
- олія - 3 ст.ложки,
- перець червоний мелений - за смаком,
- сіль - за смаком.
Приготування:
(Рецепт розрахований на 3 порції)
Картоплю почистити і порізати шматочками близько сантиметра товщиною.
Мед, якщо зацукрований то розтопити, зміщати з гірчицею, зернами і перцем. У суміші добре обваляти картоплю. Деко можна застелити фольгою, або пергаментом. Картоплю потрібно випікати 30-40 хв при 200С.
Смачного!

В Україні пропонують підвищити пенсійний вік

В Україні знову заговорили про зміну пенсійного віку. Як повідомляється, уже підготовлено відповідний законопроєкт, який передбачає підвищення пенсійного віку з 60 до 61 року.
переглядів: 242
У Рівному частково відключать газ 14–15 липня

У Рівному 14 та 15 липня тимчасово припинять газопостачання на кількох вулицях.
переглядів: 525
Не лише Тунель кохання: що можна побачити у Клевані біля Рівного [ОГЛЯД]

Клевань на Рівненщині вже давно знаний туристам завдяки Тунелю кохання. Щороку сюди приїжджають тисячі людей, аби побачити цю природну арку з дерев, що сплітається над залізничною колією. Але не всі знають, що Клевань має ще дві унікальні історичні пам’ятки, які варто побачити. І все це — в межах кількох кілометрів.
переглядів: 1515
На Рівненщині зростає кількість шлюбів

Українці продовжують створювати родини навіть у найважчі часи. За останній тиждень в Україні укладено понад 3 000 шлюбів, і Рівненщина — в п’ятірці областей з найбільшою кількістю одружень.
переглядів: 241
У Рівному вшанували 105 років українсько-польського союзу

У краєзнавчому музеї в Рівному згадали, як 105 років тому Україна і Польща об’єдналися проти спільного ворога. Сьогодні ця історія звучить особливо актуально.
переглядів: 260
Реклама