Обід за 40 хвилин: готуємо запечену картоплю в медово-гірчичному соусі
- картопля - 4 шт.,
- мед - 1 ст.ложка,
- гірчиця - 2 ст.ложки,
- зерна гірчиці (або гірчиця в зернах) - 2 ч.ложки,
- олія - 3 ст.ложки,
- перець червоний мелений - за смаком,
- сіль - за смаком.
Приготування:
(Рецепт розрахований на 3 порції)
Картоплю почистити і порізати шматочками близько сантиметра товщиною.
Мед, якщо зацукрований то розтопити, зміщати з гірчицею, зернами і перцем. У суміші добре обваляти картоплю. Деко можна застелити фольгою, або пергаментом. Картоплю потрібно випікати 30-40 хв при 200С.
Смачного!

На Рівненщині вчителі розмалювали зупинку

Напередодні Великодня село Майків отримало ще одну яскраву локацію — оновлену зупинку громадського транспорту, яка відтепер стала не лише функціональною, а й справді атмосферною.
переглядів: 202
Рівне попрощається з Героєм — Русланом Вітруком

Завтра, 26 квітня, Рівне востаннє схилить голову перед своїм захисником — Русланом Вітруком, який понад рік вважався зниклим безвісти. Його життя обірвалося 7 лютого 2024 року на Донецькому напрямку. Лише зараз стало можливим повернути тіло воїна додому, аби гідно вшанувати пам’ять.
переглядів: 172
Помер відомий футбольний функціонер Рівненщини

Не стало Сергія Миляна — людини з великим футбольним серцем.
переглядів: 247
Які найпопулярніші імена дають дітям на Рівненщині

У першому кварталі 2025 року в Рівненській області видали 2409 свідоцтв про народження дитини.
переглядів: 222
Дубенська патрульна — чемпіонка України!

На Кубку України 2025 з веслування на байдарках і каное, який триває в Умані, дубенчанка Катерина Безнюк принесла яскраву перемогу нашому краю!
переглядів: 225