Ми у Facebook
29.05.2023, 22:24

Довіртеся зорям: гороскоп на вівторок 30 травня для всіх Знаків Зодіаку

Гороскоп радить у вівторок 30 травня звернути увагу на проблеми ваших близьких і протягнути їм руку допомоги. Приховувати свої турботи також не варто: довіртеся тим, кого любите, і разом ви знайдете вихід із будь-якої ситуації.
Овен
Не виключено, що завтра події підштовхнуть Овна до роздумів про добро і зло, а також інші вічні теми. Що ж, пофілософствувати, звичайно, іноді корисно, шкода тільки, що це трохи відірве Овна від реальності: його судження в цей день можуть здатися навколишнім дивними і навіть когось зачепити, в них може виявитися занадто багато моралізаторства та ідеалізму. Овен ризикує перегнути завтра палицю, тому, про всяк випадок, гороскоп радить утриматися від гучних заяв, що починаються зі слів: «Кожен повинен…» і «Я ніколи б…».

Телець
Недосконалість цього світу може викликати завтра відверте обурення Тельця, тому він навіть готовий піти на нього війною. Тому не дивуйтеся, якщо Телець у цей день влаштує скандал у ресторані або рознесе в пух і прах паспортний стіл – це його спосіб повернути порядок у гармонію світобудови, що похитнулася, як йому здається. Як і будь-який воїн добра, Телець завтра може ненароком знести дві-три невинні голови, а тому гороскоп радить все ж таки стримати амплітуду меча, що карає: не зачепте в запалі невинних.

Близнюки
Чудово, якщо Близнюки мають можливість присвятити весь цей день сім'ї: завтра чудовий час, щоб стати ще ближче з дорогими вам людьми. Організуйте спільний відпочинок або хоча б повечеряйте разом, без поспіху та з тривалим чаюванням, за яким кожен член сім'ї зможе розповісти про хвилюючі його події. Єдине, від чого гороскоп застерігає - так це від зайвого моралізаторства, особливо стосовно дітей: завтра Близнюки схильні до нудних моралі, що навряд приведе до конструктивного діалогу з молодшим поколінням.

Рак
Зірки змушують Рака працювати не покладаючи рук! Завтра йому доведеться перелопатити чимало справ, що, загалом, йому з успіхом вдасться, хоча ймовірно, що сам Рак зумів би знайти цьому дню цікавіше застосування. Втім, крім вирішення різноманітних важливих і нудних проблем, на Рака завтра накладено ще одну місію: вправляти мізки оточуючим (наставляти їх на істинний шлях). Причому в цей день Рак здатний робити це навіть без зайвих слів одним поглядом: гороскоп наділяє його суперздатністю, яку в народі називають «дивитися матом».

Лев
Завтра чудовий момент розвантажити себе небагато: Леву варто зробити рішучу спробу скласти з себе частину повноважень, що обтяжують. Чи не час вашій дитині самому навчитися заправляти ліжко, чоловікові – знайти поряд з будинком булочну, де продаються його улюблені круасани, а колезі – освоїти навичку ксерокопіювання? Цього дня гороскоп радить Леву визначити список щоденних обов'язків, які він виконує за інших та повернути їх власникам. Зважаючи на активізацію організаційних здібностей, завтра у Лева це обов'язково вийде!

Діва
Лицарський настрій змушує завтра Діву захищати слабких, рятувати пригноблених і роздавати гроші нужденним. Цього дня Діва вкрай вразлива і не дуже співчуває, чим можуть скористатися несумлінні люди. Гороскоп пропонує не вірити кожній щирій історії, яку вам розкажуть зі сльозами в голосі, щоб не опинитися в ситуації: «Битий небитого щастить». Завтра Діву можуть спробувати втягнути в якусь суперечку, змусити її прийняти одну із сторін. Намагайтеся триматися нейтралітету.

Терези
Завтра Терезам чудово вдається всіх організовувати: як себе, так і інших. Потенціал цього дня корисно направити на вирішення нагальних проблем і розпрощатися з кількома справами, до яких довгий час не доходили руки. Гороскоп навіть пропонує Терезам пожертвувати заради цієї шляхетної мети відпочинком і дозвіллям: витратите завтра трохи більше часу на турботи і клопіт, ваші зусилля принесуть хороші плоди. Ну а нагородою Терезам стане почуття успішно виконаного завдання!

Скорпіон
Діючи спокійно і без зайвих слів, Скорпіон завтра може досягти всього, чого захоче. У цей день будь-яке завдання йому під силу, якщо в її рішенні він покладеться виключно на свої сили. Не витрачайте енергію, переконуючи когось допомогти, не сподівайтеся на сприяння. Отримати бажане завтра Скорпіон може лише від своїх підлеглих чи членів сім'ї, і то тільки якщо зуміє їх правильно організувати. До них гороскоп радить Скорпіону виявити наполегливість та вимогливість.

Стрілець
Є великі шанси, що завтра комусь із друзів Стрільця знадобиться його підтримка та співчуття. Гороскоп пропонує Стрільцеві уважно поставитися до ознак незвичайної поведінки близьких, можливо, за ними ховається пригнічений емоційний стан або велика радість – в обох випадках було б непогано з'ясувати їхню причину. Стрільцеві завтра чудово вдається душевне спілкування, навіть якщо воно відбувається не особисто, а по телефону або в месенджері, у цей день він може розшифрувати чиюсь серцеву таємницю.

Козеріг
Щось чи хтось здатні завтра глибоко схвилювати Козерога: можливо, йдеться про любовні переживання, або ж їдке слово колеги, докор керівника змусять його переживати. Гороскоп застерігає Козерога приймати все надто близько до серця: малоймовірно, що причина вашого хвилювання завтра того варте. Цього дня є ризик надто вимогливого ставлення до себе та інших. Козерога варто бути м'якше до оточуючих, особливо своїм домашнім, і обов'язково побалувати чимось себе, коханого.

Водолій
Цього дня Водолію не варто залишатись у тіні: ваше місце на барикадах. Завтра ви здатні вести за собою: Водолій-керівник зможе мотивувати свою команду на перевиконання планів п'ятирічки за три роки, Водолій-батько – переконати дітей у важливості навчання та прибирання в кімнаті, ну а Водолій-дівчина – довести коханому, що час для серйозного кроку у стосунках настало. Гороскоп завтра пропонує не соромитись у бажаннях та прагненнях, і, отримавши підтримку, сміливо штурмувати бажані фортеці.

Риби
Завтра Риби отримують усі шанси заслужити на репутацію зануди: у цей день вони вкрай гостро реагують на найменші помилки оточуючих. Запізнилася подруга? Касир забарився? Поцілунок другої половинки виявився недостатньо пристрасним? Завтра Риби обов'язково вкажуть на промах, хай навіть це коштуватиме їм скандал. Гороскоп пропонує проявляти скрупульозність тільки там, де це дійсно необхідно, при перерахунку здачі або зведення балансу, наприклад. Ну а в ситуаціях, де прискіпливість лише зіпсує всім настрій, не принісши жодної користі, Рибам варто стримуватись.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

25.04, 12:00 Прощання з Героями: У Рівному віддали останню шану Андрію Костюкевичу та Ігорю Кудріну

25.04, 11:36 Що робити, якщо розбився ртутний термометр: ефективні поради

25.04, 11:00 Роковин аварії на Чорнобильській АЕС: У Рівному відбудеться мітинг

25.04, 10:30 Двоє жителів Рівненщини втратили тисячі гривень, бо скористались шахрайською "допомогою"

25.04, 10:12 Нове життя: Жінка виїхала з Донеччини, народила на Кіровоградщині, а житиме на Рівненщині

25.04, 09:59 «Здав» неіснуюче житло трьом різним людям: жителя Рівненщини судитимуть за шахрайство

25.04, 09:39 У Майї свято: Рівненський зоопарк запрошує на частування до тапіра

25.04, 09:00 Завтра сесія облради: Про що говоритимуть рівненські депутати

25.04, 08:01 І у Рівному, і в Зорі, і в Сарнах: Декілька багатоповерхівок залишаться без газу

25.04, 07:34 Рівне сьогодні: На кількох вулицях міста не буде води