Марина Буняк: “Я дарую людям емоції”
– Спочатку це було просто моїм хобі, я робила незвичні подарунки для своїх близьких. Я бачила, які емоції викликають смачні букети, це було круто. Згодом пройшла повноцінне навчання. Зі мною на потоці було більш як 110 студентів, і по закінченню я увійшла у десятку найкращих.
Сказати, що була надзвичайно щаслива, це нічого не сказати. Тоді я не просто навчилась робити класні букети, я здобула впевненість у собі, у своїй майстерності та професіоналізмі, я віднайшла себе і почала самореалізовуватись в тому, від чого просто кайфувала і кайфую досі.
Отож, бажаю кожному знайти свою нішу і ні дня не працювати, а займатись тим, що приносить задоволення й дохід!
– Розкажіть докладніше про ваш асортимент.
– Я виготовляю букети й композиції на будь-який смак: це м’ясні букети та бокси, сирні композиції, букети із сухофруктів, фруктів, цукерок. Всі композиції завжди виготовлені зі смачних та свіжих продуктів, які зберігаються в належних умовах.
– Панує думка, що найбільший ажіотаж на подарунки виникає перед святами. Підтвердите її, чи в будень купують теж?
– Купують завжди, адже приводи вітати є протягом усього року. Звісно, перед святами кількість замовлень збільшується, а також додаються корпоративні замовлення.

– А як щодо вікової категорії ваших клієнтів? Більше молодих чи старших?
– Мої замовники – люди переважно від 18 і до 55. Для кожного знайдеться щось до смаку!
– Що порадите людям, які теж мріють відкрити маленьку власну справу?
– Знайти справді свою справу. Те, від чого щодня отримуватимеш задоволення, і розвиватись у цьому. Навіть коли нічого не виходить, не опускати руки й наполегливо працювати далі.
– На вашу думку, в чому полягає секрет успіху й чому рівнянки довіряють саме вам?
– Я люблю свою роботу і намагаюсь виконувати її якнайкраще, завжди йду назустріч клієнту. Я постійно навчаюсь, вдосконалююсь, здобуваю нові знання у своїй галузі, відстежую тренди та новинки. Я дарую людям емоції – і це головне!
Адреса: м. Рівне, вул. Директорії, 5
Тел: 0932580910
Instagram: @pruvitaysmachno
Facebook: Марина Привітай Смачно

Фудфлорист, Марина БУНЯК, фудфлористика, подарунки, смачні букети, солодкі букети
Чи можна заморожувати сир і як правильно це робити: поради для збереження смаку й свіжості

Якщо у вас вдома накопичилось більше сиру, ніж ви встигаєте спожити, варто замислитися над способами його зберігання.
переглядів: 800
Коли святкуватимуть Трійцю у 2025 році: традиції Зелених свят

Дата святкування Трійці щороку змінюється, оскільки вона залежить від дати Великодня. Свято припадає на 50-й день після Воскресіння Христового.
переглядів: 638
З Днем медичної сестри 2025: найкращі привітання та щирі слова подяки

Міжнародний день медичної сестри щорічно відзначають 12 травня — у день народження Флоренс Найтінгейл, засновниці сучасного сестринського догляду.
переглядів: 991
Змінилися правила оплати лікарняних: що потрібно знати працівникам

З 4 квітня 2025 року набули чинності зміни, ухвалені Законом України від 18 грудня 2024 року № 4158-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо загальнообов’язкового державного соціального страхування».
переглядів: 566
Ердоган обговорив із Путіним можливість відновлення мирних переговорів у Стамбулі

У неділю, 11 травня, президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган провів телефонну розмову з президентом РФ Володимиром Путіним. Про це повідомила пресслужба турецького лідера.
переглядів: 564