Ми у Facebook
06.06.2023, 16:00

Грошима "вирішити" питання не вдалося: поблизу Рівного поліція затримала нетверезого водія

У селі Корнин Рівненського району вулицями роз'їжджав нетверезий водій, створюючи небезпечну дорожню ситуацію. Небайдужий місцевий житель "здав" керманича поліції.
У Рівненському районі нетверезий водій намагався відкупитися від відповідальності

Учора, близько 14 години на спецлінію 102 отримавши повідомлення про нетверезого водія на вулицях Корнина, поліцейські оперативно відреагували на нього та зупинили керманича автомобіля «Audi».

У Рівному ускладнено рух через ремонт доріг: де саме

В процесі спілкування з 65-річним водієм, поліцейські помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Коли чоловіку було запропоновано пройти перевірку на стан сп'яніння, він відмовився. Замість цього, він просив їх відпустити й "вирішити" ситуацію на місці.

Незважаючи на попередження про кримінальну відповідальність згідно зі статтею 369 ККУ, водій не зупинився і вирішив взяти 3 тисячі гривень зі своєї кишені та покласти на підлокітник службового автомобіля.

У Рівному батько вчив неповнолітню доньку водити авто: поліція виписала штрафи обом

За фактом надання неправомірної вигоди службовій особі слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Крім того правоохоронці, що у чоловіка було відсутнє водійське посвідчення. Тож на порушника склали ще й адміністративні матеріали.



На дорогах Рівненської області з початку року трапилося сто шістдесят шість аварій





На правах реклами