Ми у Facebook
08.06.2023, 15:50

Як створити квітучий килим на ділянці завдяки багаторічникам?

Створити квітучі килими на ділянці - просто, завдяки ґрунтопокривним багаторічникам!
Ці рослини, що стеляться, вже давно користуються великим попитом у багатьох ландшафтних дизайнерів. А чому?

Тому що вони з легкістю заповнюють порожні ділянки в квітнику, створюючи особливу атмосферу, ушляхетнюють пристовбурні кола великих дерев і чагарників. При цьому вони ще й захищають посадки від пересихання та допомагають вам заощадити час на прополюванні.

Якщо ви їх ще не садили, однозначно варто спробувати!

Зберігайте добірку собі. Усі сорти є у нас на сайті www.gardenmart.kz Замовляйте!

Обрієта - утворює красиві подушковидні кущики з дрібними квітками, які швидко заповнюють простір. Має багату кольорову гаму. Посів насіння на розсаду краще відразу проводити в індивідуальні стаканчики, тому що обрієта не любить пересадку. Після цвітіння радимо зрізати квітконоси, щоб зберегти привабливість кущиків. Цвіте лише на сонечку.

Тимьян (чебрець) - формує сильногіллясті ароматні кущики, що розростаються в ширину. Чебрець легко виростити з насіння. Він дуже невибагливий, росте навіть на бідних ґрунтах. Любить відкриті сонячні ділянки. Має стійкість до витоптування.

Молодило – багаторічник з товстими м'ясистими пагонами. Утворює безліч невеликих розеток із щільного листя, яке швидко поширюється. Відрізняється дивовижною життєстійкістю та здатністю виживати у найскладніших умовах. Обов'язкова умова сприятливого зростання – сонячне місце.

Флокс – формує невисокі подушки, усипані невеликими ароматними квітками. Тішить своїм цвітінням досить тривалий час. Компактні кущики щільно покривають землю, утворюючи запашний квітучий килим. Розмножують його живцюванням або вирощують із насіння.

Вербена - інтенсивно розростається, рясно і безперервно цвіте до морозів. Не вимагає до себе підвищеної уваги щодо догляду. Стійка до погодних змін та різних захворювань. Легко вирощується із насіння.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини