Ми у Facebook
11.06.2023, 18:20

Фарширований кабачок - смачний та корисний рецепт

Простий рецепт правильного харчування на кожен день!
Інгредієнти:

- кабачок – 1 шт.
- помідор – 1 шт.
- Зубчик часнику - 2 шт.
- сир – 60 гр.
- яйце – 2 шт.

Приготування:

1. Кабачки розрізаємо вздовж навпіл. Дістаємо м'якоть.
2. Давимо 1 зубчик часнику і злегка обсмажуємо на олії. Як тільки піде часниковий аромат – викладаємо обидві половинки на сковороду зрізом вниз, притискаємо і смажимо 1-2 хвилини до рум'яного зрізу.
3. Дрібно ріжемо помідор та часник (включаючи підсмажений), трьом сир. Змішуємо сир та помідор з часником, злегка солимо/перчим.
4. Солимо /перчимо внутрішні частини човників і наповнюємо їх сирною сумішшю.
5. Викладаємо човни в ту ж сковороду, трохи води і гасимо під кришкою хвилин 15.
6. У цей час готуємо два яйця пашот і викладаємо кожне на готовий човен. Можна не морочитися і розбити по яйцю в ямку в човні. Тоді беріть менше яйце і не кладіть весь білок.





На правах реклами