Ми у Facebook
16.06.2023, 15:00

Не викидайте їх: Як смачно приготувати часникові стрілки

Часник спішно достигає і пустив стрілки? Не спішіть їх викидати, вони добре смакують тушковними у сметані.
Інгредієнти:

- 300 г часникових стрілок;
- 200 мл. сметани;
- 1 ст. ложка борошна;
- сіль, перець;
- кріп;
- олія для смаження.

Спосіб приготування:

Стрілки промийте, переберіть, видалити “коробочки” з насінням. Поріжте на шматочки по 3-4 см.

Покладіть порізані пагони в сковороду з олією та смажте на середньому вогні під кришкою 15-20 хв., поки вони не розм’якнуть. Час від часу піднімайте кришку і помішуйте.

Посоліть, поперчіть. Всипте борошно і перемішайте, щоб воно розподілилось рівномірно.

Влийте до стрілок сметану(можна й вершки), доведіть все до кипіння та загустіння.

Всипте посічену зелень), ще раз перемішайте, протушкуйтеи під кришкою ще хвилин 5-7 та вимкніть вогонь.





На правах реклами