Смак дитинства: Як приготувати вершкове морозиво вдома
- вершки 33% (попередньо охолоджені) - 500 мл
- згущене молоко - 150 мл
- чорний шоколад - 60 гр
- печиво - 24-28 шт.
- какао - 2 ст.л.
Охолоджені вершки збиваємо до піків, додаємо згущене молоко і знову збиваємо. Розділяємо на дві частини. У першу додаємо нарізаний шоколад, а у другу — какао.
У форму викладаємо перший шар печива. Зверху рівномірно розподіляємо сорозиво з какао, зверху по ньому розподіляємо морозиво з шоколадом.
Викладаємо другий шар печива на тому ж рівні, що і перший, тоді буде зручно його нарізати та тримати в руках. Кладемо в морозильну камеру до повного застигання.
СМАЧНОГО!
морозиво на вершках, пломбір, смак дитинства, домашнє морозиво, рецепт морозива, споживач
Різдвяні піснеспіви відбудуться у Квасилові
Концерт запланований на 27 грудня, на 17.00, у Квасилівському Будинку культури.
переглядів: 583
10 Різдвяних мультиків для дітей, які створять атмосферу свята
Різдво — це час магії, чудес і сімейних традицій. Якщо ви шукаєте ідеї для вечора перегляду з дітьми, ось добірка найкращих різдвяних мультиків, які подарують теплоту та радість усій родині.
переглядів: 190
На Рівненщині попрощалися із чотирма Героями
Рівненщина прощалася із захисниками - рівнянином Віктором Жмуром, Антоном Рожком з Сарненського району, а також Вадимом Брушком та Святославом Миколайчуком з Дубенщини.
переглядів: 226
Сучасні українські колядки: пісні надії та віри під час війни
В Україні, де війна не припиняється навіть у святкові дні, сучасні колядки стали символом незламності та віри.
переглядів: 308
Завтра уже Різдвяний святвечір
Навечір’я Різдва Христового, більш відоме як Різдвяний святвечір, є особливим днем у церковній традиції. Це завершення 40-денного Різдвяного посту, яке вирізняється урочистими богослужіннями та унікальною атмосферою в храмах.
переглядів: 455