Ми у Facebook
15.06.2023, 08:11

Холодні супи – порятунок спекотним літом: готуємо

Щось смачне, легке та холодненьке - те, що потрібно спекотного літа! І ці супи ідеально підходять за всіма критеріями. Готуються вони дуже швидко та просто.
Збережіть рецепти собі і обов'язково спробуйте!

Холодник



Інгредієнти:
Буряк (запечена) - 2 шт.
Яйця (варені) - 4 шт.
Огірки - 2 шт.
Цибуля зелена - за смаком
Кріп - за смаком
Кефір - 1 л
Сіль за смаком
Перець чорний - за смаком

Приготування:
1. Буряк миємо та обсушуємо паперовим рушником. Загортаємо у фольгу і запікаємо в духовці при 180 ° С до готовності (близько години). Потім натираємо на великій тертці.
2. Яйця відварюємо круто. Потім нарізаємо їх та свіжі огірки кубиком. Дрібно рубаємо зелень.
3. Поміщаємо все у каструлю. Солимо, перчимо. Заливаємо кефіром і ретельно перемішуємо.
Холодник готовий, можна насолоджуватися!

Гаспачо



Інгредієнти:
Помідори – 4 шт.
Огірки - 3 шт.
Перець болгарський – 1 шт.
Цибуля ріпчаста - 1/4 шт.
Часник - 2 зубчики
Оливкова олія — 100 г
Сіль за смаком

Приготування:
1. Овочі моїм. Очищаємо їх від усього зайвого (плодоніжки, насіння). Нарізаємо на середні шматочки.
2. У блендер наливаємо олію. Додаємо відразу сіль, цибулю, часник і збиваємо. Потім по черзі вводимо огірки, перець та помідори.
3. Поміщаємо суміш у каструлю, ретельно перемішуємо і пробуємо на сіль. Якщо все влаштовує, відправляємо ненадовго в холодильник і можна куштувати!

Приємного вам апетиту!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ