Крильця в медовому соусі: рецепт приготування
Ця страва обов’язково підкорить як вас, і в майбутньому ви будете готувати його знову і знову!
Ми ж сьогодні пропонуємо приготувати курячі крильця в медовому соусі.
Курячі крильця - 12 шт.
Соєвий соус - 3 ст. л.
Сіль - 1/2 ч. л.
Гірчиця (готова) - 1 ч. л.
Мед - 1-1,5 ч. л.
Приготування:
Насамперед готуємо крила. Їх необхідно вимити, просушити, обрізати кисть крила і скласти в зручний посуд для маринування. Далі займемося маринадом. У зручний посуд наливаємо соєвий соус, додаємо трохи солі, гірчицю (можна використовувати домашню). Тепер готовим маринадом заливаємо крильця і даємо постояти мінімум 30 хвилин. По можливості краще дати 2-3 години, щоб курка добре просочилася. Готуємо деко. Викладаємо на нього фольгу (при бажанні змазуємо рослинним маслом) і розміщуємо зверху промариновані крильця. Крильця поливаємо маринадом. При випіканні він додасть красиву карамельну корочку. Відправляємо в духовку на 30 хвилин. Стандартна температура 180°С. Смачного!
смачні страви, крильця, рецепт, смачні рецепти, курячі крильця в медовому соусі, курячі крильця
У Рівному вдосконалено послугу з вивезення великогабаритних та ремонтних відходів
КАТП 1728 впровадило новий порядок вивезення великогабаритного та ремонтного сміття, який дозволить мешканцям міста комфортно позбутися від непотрібних речей без додаткової оплати.
переглядів: 18
"Тисяча від Зеленського": відома дата старту подачі заявок
З 1 грудня українці зможуть подати заявку на отримання обіцяних тисячі гривень через застосунок "Дія". Про це повідомив віце-прем'єр-міністр Михайло Федоров. За його словами, очікується, що це буде найбільш масштабною послугою, яку запускали за останні роки.
переглядів: 205
Насіння сої: як зробити вдалий вибір і не прогадати?
Соя вже давно стала однією з найприбутковіших культур для українських аграріїв. Не дивно, що сьогодні під нею зайнято мільйони гектарів наших полів – від невеликих фермерських господарств до потужних агрохолдингів.
переглядів: 132
Що можна їсти під час Різдвяного посту: рекомендації та меню
Різдвяний піст розпочався 15 листопада та триватиме до 24 грудня, закінчуючись перед великим святом Різдва Христового. Протягом цього періоду віруючі дотримуються певних обмежень у харчуванні, які допомагають духовно підготуватися до Різдва.
переглядів: 326
Як обрати найзручніше місце в автобусі для комфортної подорожі?
Підготовка до поїздок – це не лише купівля квитків та збирання речей. Багато досвідчених мандрівників рекомендують приділити час вибору місця, щоб проведення часу в автобусі було приємним.
переглядів: 202