Ми у Facebook
26.06.2023, 16:48

Чоловік з Рівненщини може отримати довічне за вбивство вагітної дружини

Слідчі ВП № 2 (смт Рокитне) Сарненського РВП закінчили досудове розслідування за фактом умисного вбивства жінки, яка завідомо для винного перебувала у стані вагітності, та за погодження Сарненської окружної прокуратури скерували кримінальне провадження із обвинувальним актом на розгляд суду.
Ще шостого квітня між подружжям, які проживали у селі Старе Село, сталася чергова сварка. 20-річна дружина при надії, поїхала до батьків у село Дроздинь. Услід вирушив і 27-річний чоловік, який був тоді п'яним. Після чергового з’ясування стосунків він наніс їй кухонним ножем три удари в шию.

Тілесні ушкодження виявилися несумісні з життям: жінка померла до приїзду медиків.
Правоохоронці затримали чоловіка в порядку статті 208 КПК України та повідомили йому про підозру за пунктом 2 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України, а суд взяв під варту.

Слідчі зібрали достатньо доказів для доведення вини підозрюваного та за результатами досудового розслідування скерували матеріали справи до суду.

Обвинувачений зізнається у скоєному, втім каже, що вбивати не хотів, а лише налякати. Але зазначає, що дружина його спровокувала.

Санкція статті передбачає від 10 до 12 років за ґратами або довічне ув’язнення.

За повідомленням з поліції Рівненської області.

Нагадаємо, на Рівненщині чоловік впав з підводи і травмувався. Різанина в центрі Рівного: троє постраждалих.





На правах реклами