Закуска з баклажанів як у ресторані - рецепт
Баклажан - 2 шт.
Яйце - 1 шт.
Борошно - 100 гр.
Панірувальні сухарі - 100 гр.
Начинка:
Бринза - 80 гр.
Сир - 80 гр.
Майонез - 2 ст.л.
Часник - 1-2 зубчики
Кінза або кріп
Приготування:
1. Нарізаємо баклажани кружальцями та відправляємо в холодну підсолену воду на 15 хвилин.
2. Ну а поки що приготуємо начинку. Пропускаємо сир та бринзу через блендер, додаємо часник, зелень та майонез, перемішуємо.
3. Баклажани обвалюємо в борошні, в яйці та в панірувальних сухарях. Обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.
4. Тепер беремо два однакові баклажани і всередину кладемо начинку. З боків обвалюємо в зелені і подаємо до столу. Усім приємного апетиту!
Простилися із полеглими Героями
На Рівненщині прощалися із військовослужбовцями - Андрієм Глівкою з Тараканова, Денисом Горіновим із Луганщини, млинівчанином Василем Шумейком, підлозцівцем Володимиром Колядичем, Дмитром Пасічником із Рокитного та Євгенієм Склярем із Запоріжжя.
переглядів: 182
Ситуація із захворюванням на грип особливо не змінилася
Ситуація із захворюваністю на грип та ГРВІ на Рівненщині залишається стабільною, без суттєвих змін порівняно з минулим тижнем.
переглядів: 79
Яке церковне свято відзначають сьогодні
Сьогодні, 6 листопада, в Україні за новим церковним календарем відзначають день пам’яті святого Павла, архієпископа Царгородського, видатного діяча ранньої християнської церкви IV століття. Павло народився в Селевкії, на території сучасної Туреччини, і змалечку був відомий своєю побожністю.
переглядів: 132
Розклад занять "Школи відповідального батьківства" на листопад у перинатальному центрі
У листопаді Обласний перинатальний центр відкриває двері для майбутніх батьків, запрошуючи їх на заняття в "Школі відповідального батьківства".
переглядів: 248
Свята, іменини та прикмети 5 листопада
5 листопада 2024 року — вівторок. 986-й день війни в Україні.
переглядів: 324