Ми у Facebook
27.06.2023, 20:20

Закуска з баклажанів як у ресторані - рецепт

Надзвичайно смачна закуска приведе в захват ваших гостей та домашніх
Інгредієнти:

Баклажан - 2 шт.
Яйце - 1 шт.
Борошно - 100 гр.
Панірувальні сухарі - 100 гр.

Начинка:
Бринза - 80 гр.
Сир - 80 гр.
Майонез - 2 ст.л.
Часник - 1-2 зубчики
Кінза або кріп

Приготування:

1. Нарізаємо баклажани кружальцями та відправляємо в холодну підсолену воду на 15 хвилин.
2. Ну а поки що приготуємо начинку. Пропускаємо сир та бринзу через блендер, додаємо часник, зелень та майонез, перемішуємо.
3. Баклажани обвалюємо в борошні, в яйці та в панірувальних сухарях. Обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.
4. Тепер беремо два однакові баклажани і всередину кладемо начинку. З боків обвалюємо в зелені і подаємо до столу. Усім приємного апетиту!





На правах реклами