Ми у Facebook
02.08.2023, 12:50

Сезонна смакота: рецепт рулетиків з кабачків і курячого філе

Що приготувати з кабачків? Пропонуємо вам простий та бюджетний рецепт рулетиків.
Інгредієнти:
3 кабачка,
одне філе курки
60 г твердого сиру
2 зубчика часнику
30 г оливкової олії
2 листочка свіжого базиліку

Приготування:
1. Молоді кабачки промити, обсушити, зняти шкірку і нарізати смужками шириною 0,5 см. Сир натерти на тертці.
2. Розігріти духовку до 180 градусів. Деко застелити спеціальним папером для випічки, викласти на нього смужки кабачків, змастити оливковою олією і посолити. Потім кабачки відправити в духовку на 5 хвилин.
3. У цей час підготувати куряче філе. Грудку нарізати тонкими смужками, відбити, додати сіль і перець за смаком. Часник пропустити через прес, додати до курки і залишити на 10 хвилин замаринуватися.
4. Кабачки дістати з духовки, на кожну смужку зверху викласти курку, посипати тертим сиром, мілко порізаним базиліком і акуратно згорнути в тугі рулетики. І запікати в духовці ще 30 хвилин. Готову страву можна подавати з соусом на вибір.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ