Ми у Facebook
08.07.2023, 14:55

500 днів українського супротиву. 500 днів нашої незламності - Третяк

Мер міста Рівного Олександр Третяк у своєму телеграм-каналі опублікував звернення з приводу 500 днів від початку повномасштабного вторгнення. Третяк зазначив, що наша держава завдяки мужнім захисникам дає відсіч рашиській нечисті.
- 500 днів українського супротиву...
500 днів наша держава завдяки мужнім захисникам дає відсіч рашиській нечисті...
500 днів болю та втрат, а ще 500 днів безмежної віри в наш народ та велику українську перемогу.

За цей час ми побачили невимовну жорсткість, ми побачили зло, яке має бути знищене з лиця землі. Нашу країну пробують роз'єднати, а ми ще більше гуртуємося. Наші міста та села знищують, а ми відбудовуємо відразу після звільнення. Вони хочуть знищити наш бойовий дух, а наші герої доводять, що будуть стояти за нашу свободу до останнього...

Низький уклін і щира подяка нашим мужнім воїнам хоробрим захисникам, які боронять рідну землю! Визволені міста від окупантів, знищення ворожих цілей під час повітряних тривог, захист територіальної цілісності та волонтерська підтримка дають нам надію та віру у завтрашній день. Віру в те, що мирне небо обов'язково знову буде над Україною!

За свій синьо-жовтий стяг і за наше вільне майбутнє! Боротьба триває і ми обов'язково переможемо! - зазначив Олександр Третяк.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ