Ніжні й соковиті: Кабачкові оладки, що смакуватимуть усім
- 500 г кабачків (один середній);
- 2 яйця;
- 6 ст.л. борошна;
- 2 ст.л. сметани;
- кріп за смаком ;
- олія для смаження;
- сіль і перець за смаком.
Кабачок помийте та обсушіть. Натріть у миску на крупній тертці та злегка відтисніть.
Додайте за смаком сіль та перець, яйця, борошно та сметану. Промийте і дрібно посічіть кріп та додайте до кабачків. Гарно перемішайте.
Розігрійте пару столових ложок олії на пательні. Викладайте оладки столовою ложкою, трошки приплюскуючи, та смажте з двох боків до золотавої скоринки.
Готові оладки викладайте на паперовий рушник, щоб він всотав зайвий жир.
Подавайте гарячі оладки з йогуртовим або сметанним соусом.
страви з кабачків, кабачкова ікра, сніданок, що приготувати, оладки з кабачків, споживач
Розклад занять "Школи відповідального батьківства" на листопад у перинатальному центрі
У листопаді Обласний перинатальний центр відкриває двері для майбутніх батьків, запрошуючи їх на заняття в "Школі відповідального батьківства".
переглядів: 71
Свята, іменини та прикмети 5 листопада
5 листопада 2024 року — вівторок. 986-й день війни в Україні.
переглядів: 169
Шок в шоці: у Луцькому соборі зявились фрески з бізнесменами
У Кафедральному соборі святої Трійці, що знаходиться у Луцьку, створили зображення волинських бізнесменів.
переглядів: 389
День залізничника в Україні: щирі вітання та теплі побажання
залізниця — це не тільки про прибуття та відправлення, це про людей і любов, яка захована в дрібницях подорожі.
переглядів: 404
Хто підлягає мобілізації в Україні: правила для військовозобов'язаних та призовників
В Україні надалі діє воєнний стан і продовжують призивати військовозобов'язаних громадян на службу.
переглядів: 363