Ми у Facebook
11.07.2023, 08:10

Закуска "Кобра" з баклажанів: на зиму

Рецепт для тих, хто не знає, що приготувати з баклажанів!
Збережіть рецепт собі і обов'язково спробуйте!

Інгредієнти:

Баклажани - 3 кг
Перець солодкий – 2 кг
Помідори – 1,5 кг
або томатний сік – 1 л
Часник – 150 г
Перець гострий – 6 шт.
Зелень петрушки – 1 пучок
Зелень кропу - 1 пучок
Олія - 200 г
Оцет 3% - 1,5 склянки
або оцет 9% - 150 мл
Сіль за смаком

Приготування:

1. Баклажани миємо, обрізаємо краї. Нарізаємо кружальцями завтовшки не менше 1 см. Замочуємо в підсоленій воді на годину.
2. Промиваємо, очищаємо від насіння та плодоніжки інші овочі. Прокручуємо їх із зеленню через м'ясорубку, солимо і перемішуємо.
3. У велику каструлю наливаємо олію. Викладаємо шарами інгредієнти: 1 – баклажани, 2 – овочева суміш. Ставимо великий вогонь і доводимо до кипіння. Акуратно перемішуємо, зменшуємо вогонь, варимо 25 хвилин. За 2 хвилини до закінчення додаємо оцет та сіль.
4. Стерилізовані банки заповнюємо гарячою закускою з баклажанів, накриваємо кришками та закочуємо салат.

Пікантна закуска із баклажанів готова!

Приємного вам апетиту!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ