Ми у Facebook
21.07.2023, 10:00

Ох, як смачно: Тірамісу з вершково-сирним кремом

Десерт простий, але такий ніжний, смачний та вишуканий. Цей рецепт сподобається тим, хто не любить додавати у крем термічно необроблені яйця.
Для приготування найсмачнішого тірамісу вам знадобиться:

- 200 г печива савоярді(1 упаковка);
- 400 мл холодних вершків 33%;
- 3 ст л цукрової пудри;
- 250 г маскарпоне;
- ванільний цукор;
- солодка кава (300 мл еспресо);
- 20 мл міцного алкоголю(за бажанням).

Спосіб приготування:

Приготуйте еспресо. Гарячу каву відставте охолодати. Приготуйте крем. Охолоджені вершки збийте до загущення з пудрою, та під час збивання додайте крем-сир і доведіть крем до пишної консистенції.

Збір десерту:

У ємність для торту викладіть третю частину крему, розподіліть її по дну форми. Вмочіть печиво, буквально на секунду в холодну каву та кладіть на крем і так поки не закладете всю поверхню крему. Далі перемастіть печиво кремом і повторіть шар печива. Зверху знову викладіть крем. Притрусіть верх какао та відставте десерт у холодильник на декілька годин для просочення.

СМАЧНОГО!





На правах реклами