Фінський пиріг з чорницею і сиром: простий рецепт до чаю
Борошно — 150 г;
Масло вершкове — 150 г;
Цукор — 100 г;
Яйце — 1 шт.;
Розпушувач — 1 ч. л.
Для начинки:
Чорниця — 500 р.
Для заливки:
Маса сирна нежирна — 100 г;
Натуральний йогурт — 125 мл;
Ванільний цукор — 1 пакетик;
Яйце — 1 шт.
Спосіб приготування:
- В окремій ємності збиваємо розм’якшене масло з цукром, додаємо яйце.
Половину борошна просіваємо, змішуємо з розпушувачем, відправляємо до збитого масла.
- Масу добре перемішуємо, поступово вводимо муку. Замішуємо м’яко тісто.
Форму для бісквіта змащуємо маслом. Викладаємо тісто, рівномірно розподіляючи його по дну і бортикам форми.
- Приготуємо заливку. Змішуємо сир, йогурт, яйце, цукор і ванілін.
- Інгредієнти збиваємо до однорідності.Заливку виливаємо на тісто.
- Чорницю промиваємо, обсушуємо, викладаємо у форму.
- Запікаємо в духовці (200С) 40 хвилин. Готовий пиріг повністю охолоджуємо, потім нарізаємо на шматочки.
Рівнянам покажуть "Приховану любов"
Рівнян запрошують на презентацію фотопроєкту «Прихована любов», що відбудеться у четвер, 7 листопада, о 16:00 в галереї на ІІ поверсі (хол) Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 68
Відома журналістка на Рівненщині шукала привидів
Наша область має не тільки багато прекрасних місць, але й справжніх таємниць, які можуть здивувати.
переглядів: 96
Що варто казати замість усталеного "Ти молодець"?
В Україні видали порадник для батьків. Кінець канікул та початок нової чверті потребують адаптації, так само як і старт навчального року.
переглядів: 92
Простилися із полеглими Героями
На Рівненщині прощалися із військовослужбовцями - Андрієм Глівкою з Тараканова, Денисом Горіновим із Луганщини, млинівчанином Василем Шумейком, підлозцівцем Володимиром Колядичем, Дмитром Пасічником із Рокитного та Євгенієм Склярем із Запоріжжя.
переглядів: 292
Ситуація із захворюванням на грип особливо не змінилася
Ситуація із захворюваністю на грип та ГРВІ на Рівненщині залишається стабільною, без суттєвих змін порівняно з минулим тижнем.
переглядів: 144