19.07.2023, 19:25
Вишневий соус до м'яса - готуємо
Збережіть рецепт собі і обов'язково спробуйте!
Інгредієнти:
Вишня – 1 кг
Цукор – 100 г
Перець чилі – 15 г
Каррі – 10 г
Часник – 20 г
Сіль – 5 г
Коріандр – 10 г насіння
Перець чорний – 0,25 ч.л. за смаком
Приготування:
1. Вишню перебираємо, промиваємо та залишаємо на 15-20 хвилин, щоб вода скла.
2. Часник очищаємо, подрібнюємо. Перець чилі промиваємо, видаляємо насіння, нарізаємо кубиками. Насіння коріандру товчемо у ступці до дрібних шматочків.
3. Тепер із вишні прибираємо кісточки. Подрібнюємо ягоди блендером до однорідності. Додаємо цукор, сіль, гіркий перець та подрібнений часник. Все перемішуємо.
4. Ставимо на помірний вогонь. Додаємо подрібнений коріандр, мелений чорний перець, каррі та перемішуємо. Доводимо до кипіння, постійно помішуючи. Потім на маленькому вогні варимо 15 хвилини, помішуючи.
5. Соус пробиваємо блендером і протираємо через дрібне сито. Знову ставимо на вогонь та доводимо до кипіння. Варимо 3-5 хвилин на невеликому вогні.
6. Соус розливаємо по стерильним сухим банкам, щільно закриваємо їх і перевертаємо догори дном. Залишаємо так до повного остигання.
Вишня – 1 кг
Цукор – 100 г
Перець чилі – 15 г
Каррі – 10 г
Часник – 20 г
Сіль – 5 г
Коріандр – 10 г насіння
Перець чорний – 0,25 ч.л. за смаком
Приготування:
1. Вишню перебираємо, промиваємо та залишаємо на 15-20 хвилин, щоб вода скла.
2. Часник очищаємо, подрібнюємо. Перець чилі промиваємо, видаляємо насіння, нарізаємо кубиками. Насіння коріандру товчемо у ступці до дрібних шматочків.
3. Тепер із вишні прибираємо кісточки. Подрібнюємо ягоди блендером до однорідності. Додаємо цукор, сіль, гіркий перець та подрібнений часник. Все перемішуємо.
4. Ставимо на помірний вогонь. Додаємо подрібнений коріандр, мелений чорний перець, каррі та перемішуємо. Доводимо до кипіння, постійно помішуючи. Потім на маленькому вогні варимо 15 хвилини, помішуючи.
5. Соус пробиваємо блендером і протираємо через дрібне сито. Знову ставимо на вогонь та доводимо до кипіння. Варимо 3-5 хвилин на невеликому вогні.
6. Соус розливаємо по стерильним сухим банкам, щільно закриваємо їх і перевертаємо догори дном. Залишаємо так до повного остигання.
![](/images/bnr/happy-650-90.jpg)
Категорія: Новини > Життя
Автор: Катерина Марченко Переглядів: 892Інші статті рубрики:
У Рівному попрощаються із лікарем-хірургом
![](/images/articles/2/small/1739784172.jpg)
Пішов із життя завідувач відділення хірургії КНП «Міська лікарня №2» РМР Андрій Володимирович Дягель.
переглядів: 685
Помер відомий рівненський викладач, артист і драматург
![](/images/articles/2/small/1739779398.png)
Пішов у засвіти яскравий представник української інтелігенції Олексій зворотній.
переглядів: 494
У Рівному можна буде щепитися біля супермаркету
![](/images/articles/2/small/1739734146.jpg)
Фахівці гарантують конфіденційність під час роботи з населенням.
переглядів: 300
Хто святкує день ангела 17 лютого?
![](/images/articles/2/small/1739728207.jpg)
За новим церковним календарем 17 лютого віряни вшановують пам’ять святого великомученика Теодора (Феодора) Тирона.
переглядів: 371
Відомий український поет і прозаїк опублікував потужний вірш
![](/images/articles/2/small/1671738078.jpg)
Поет, прозаїк та журналіст Василь Зима поділився з читачами своїм новим твором.
переглядів: 430