Ми у Facebook
01.08.2023, 19:24

Сливовий пиріг із газети «Нью-Йорк таймс»

Дуже смачно!
ІНГРЕДІЄНТИ:

цукор - 250 гр
масло вершкове - 110 гр
борошно пшеничне - 160 гр
розпушувач - 1 ч. л.
яйця - 2 шт.
соль - щіпка
кориця мелена - 1 ч. л.
сливі - 6 шт (ріжемо їх на половинки)

Приготування:

1. М'яке вершкове масло добре збити з 200 грамами цукру.
2. Потім додаємо сіль та яйця.
2. Збиваємо все це до пишної та однорідної консистенції.
4. Потім додаємо просіяне з розпушувачем борошно і перемішати тісто ложкою, воно вийде досить густим.
5. 50 грам цукру, що залишилися, перемішуємо з меленою корицею.
Форму діаметром 22-24 см застелити пергаментом або змастити олією та присипати борошном, лопаткою викласти тісто, розрівняти поверхню. Викласти половинки слив зрізом нагору і присипати зверху сумішшю цукру з корицею.
6.Пиріг поставити в розігріту до 180 градусів духовку і випікати 50 хвилин до моменту, коли зверху з'явиться апетитна скоринка.





На правах реклами