Сливовий пиріг із газети «Нью-Йорк таймс»
цукор - 250 гр
масло вершкове - 110 гр
борошно пшеничне - 160 гр
розпушувач - 1 ч. л.
яйця - 2 шт.
соль - щіпка
кориця мелена - 1 ч. л.
сливі - 6 шт (ріжемо їх на половинки)
Приготування:
1. М'яке вершкове масло добре збити з 200 грамами цукру.
2. Потім додаємо сіль та яйця.
2. Збиваємо все це до пишної та однорідної консистенції.
4. Потім додаємо просіяне з розпушувачем борошно і перемішати тісто ложкою, воно вийде досить густим.
5. 50 грам цукру, що залишилися, перемішуємо з меленою корицею.
Форму діаметром 22-24 см застелити пергаментом або змастити олією та присипати борошном, лопаткою викласти тісто, розрівняти поверхню. Викласти половинки слив зрізом нагору і присипати зверху сумішшю цукру з корицею.
6.Пиріг поставити в розігріту до 180 градусів духовку і випікати 50 хвилин до моменту, коли зверху з'явиться апетитна скоринка.
У Рівному буде концерт органної музики
Усіх поціновувачів органної музики запрошують на творчий вечір.
переглядів: 415
На Рівненщині діятиме заборона на вилов раків
З 1 грудня 2024 року по 30 червня 2025 року на території Житомирської та Рівненської областей діятиме заборона на вилов річкових раків.
переглядів: 342
26 листопада: які сьогодні свята, важливі прикмети
У вівторок, 26 листопада 2024 року, світ відзначає Всесвітній день оливкового дерева, покликаний нагадати про значення цієї рослини для культури, здоров’я та екології. Для вірян цей день особливий, адже вони вшановують святого преподобного Аліпія Стовпника.
переглядів: 367
Рівнян запрошують на виставу "Пілот та маленький принц"
Виставу можна буде подивитися у Рівненському академічному обласному театрі ляльок у п'ятницю, 29 листопада, о 18.00.
переглядів: 512
Завтра Рівне проститься із полеглим Героєм
Завтра, 25 листопада, у Рівному попрощаємося із захисником України Олегом Зваричем, який загинув, борючись із ворогом.
переглядів: 868