Ми у Facebook
02.08.2023, 16:00

Кімчі - незвичайна страва з пекінської капусти, яку ви ще не куштували

Під такою незвичною назвою ховається засолена пекінська капуста. Закуска виходить гостренька. Чудово підходить до м'ясних страв!
Збережіть рецепт собі і обов'язково спробуйте!

Інгредієнти:

Капуста пекінська - 1 виделок
Перець солодкий червоний – 1 шт.
Перець червоний пекучий – 1 шт.
Часник - 3 зубчик
Сіль – 2 ст.л.
Вода – 1 л

Приготування:

1. Виделку капусти розрізаємо вздовж на 4 частини. Промиваємо холодною водою, видаляємо пошкоджені листочки та заливаємо холодною кип'яченою водою. На 1 літр води беремо 2 ст. ложки солі.
2. На капусту викладаємо гніть і залишаємо на 3 дні кваситися за кімнатної температури.
3. Потім капусту дістаємо із розсолу, добре промиваємо під водою. Даємо воді стекти, злегка віджимаємо руками і промазуємо приправу канкучі між листям.
4. Канкучі зазвичай роблять про запас, але на виделок можна взяти 1 червоний солодкий перець, 1 пекучий червоний перець, 3 зубчики часнику, прокрутити через м'ясорубку і додати сіль. Забираємо в холодильник.
5. Готову кімчі ріжемо соломкою або згортаємо рулетиком під закуску. Можна подавати на стіл!

Приємного апетиту, друзі!





На правах реклами