Кімчі - незвичайна страва з пекінської капусти, яку ви ще не куштували
Інгредієнти:
Капуста пекінська - 1 виделок
Перець солодкий червоний – 1 шт.
Перець червоний пекучий – 1 шт.
Часник - 3 зубчик
Сіль – 2 ст.л.
Вода – 1 л
Приготування:
1. Виделку капусти розрізаємо вздовж на 4 частини. Промиваємо холодною водою, видаляємо пошкоджені листочки та заливаємо холодною кип'яченою водою. На 1 літр води беремо 2 ст. ложки солі.
2. На капусту викладаємо гніть і залишаємо на 3 дні кваситися за кімнатної температури.
3. Потім капусту дістаємо із розсолу, добре промиваємо під водою. Даємо воді стекти, злегка віджимаємо руками і промазуємо приправу канкучі між листям.
4. Канкучі зазвичай роблять про запас, але на виделок можна взяти 1 червоний солодкий перець, 1 пекучий червоний перець, 3 зубчики часнику, прокрутити через м'ясорубку і додати сіль. Забираємо в холодильник.
5. Готову кімчі ріжемо соломкою або згортаємо рулетиком під закуску. Можна подавати на стіл!
Приємного апетиту, друзі!
У Рівному буде концерт органної музики
Усіх поціновувачів органної музики запрошують на творчий вечір.
переглядів: 412
На Рівненщині діятиме заборона на вилов раків
З 1 грудня 2024 року по 30 червня 2025 року на території Житомирської та Рівненської областей діятиме заборона на вилов річкових раків.
переглядів: 338
26 листопада: які сьогодні свята, важливі прикмети
У вівторок, 26 листопада 2024 року, світ відзначає Всесвітній день оливкового дерева, покликаний нагадати про значення цієї рослини для культури, здоров’я та екології. Для вірян цей день особливий, адже вони вшановують святого преподобного Аліпія Стовпника.
переглядів: 364
Рівнян запрошують на виставу "Пілот та маленький принц"
Виставу можна буде подивитися у Рівненському академічному обласному театрі ляльок у п'ятницю, 29 листопада, о 18.00.
переглядів: 510
Завтра Рівне проститься із полеглим Героєм
Завтра, 25 листопада, у Рівному попрощаємося із захисником України Олегом Зваричем, який загинув, борючись із ворогом.
переглядів: 866