Ми у Facebook
06.08.2023, 15:30

Ідеальна вечеря: Крильця з томатно-горіховим соусом

Курячі крильця - один з найбільш універсальних продуктів. Їх можна запекти, посмажити, відварити, використовувати в якості основного блюда або інгредієнта. Найпростіше приготувати їх в духовці або на сковороді. Але весь секрет цієї смачної страви з курятини полягає в томатно-горіховому соусі.

Інгредієнти:

- курячі крильця – 1 кг.
- вівсяні пластівці (борошно) 2-3 ст.л.
- сіль — 1 ч.л.
- чорний перець
- копчена паприка – 1,5-2 ч.л.
- сухий часник – 1 ч.л.
- хмелі-сунелі — 1/2 ч.л.
- томатно-горіховий соус
- томатний соус – 100 гр.
- сіль
- чорний перець
- часник – 2-3 зуби.
- лимонний сік — 1-2 ч. л.
- гірчиця — 1 ч.л.
- мед — 1 ч.л
- горіхова паста (будь-яка) – 1 ст.л.

1. Курячі крильця промити і просушити паперовими рушниками. 2. Розрізати суглобом. 3. Залишити 2 м’ясисті частини. 4. Додати до них спеції: сіль, чорний перець, сухий часник, копчену паприку, хмелі-сунелі, мелені вівсяні пластівці або борошно. 5. Перемішати. 6. Розкласти на лист на відстані один від одного. 7. Запікати в духовці, при температурі 190* з конвекцією (можна без) 25-30 хвилин. 8. Для соусу поєднати томатний соус, сіль, чорний перець, лимонний сік, мед, подрібнений часник, гірчицю, улюблену горіхову пасту. 9. Все перемішати. 10. Зелень додати за бажанням. Смачного!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ