Ми у Facebook
07.08.2023, 22:06

Ці три Знаки Зодіаку є найкращими друзями: на кого варто покластися

Вже давно відомо, що, згідно з принципами астрології, на нашу особистість сильно впливає положення планети, а також знак зодіаку, в якому ми народилися. Деякі з них з більшою ймовірністю стануть щирими і вірними товаришами. Які найкращі друзі знаків зодіаку, яких варто мати поруч?
Астрологічна дружба - які знаки найкращі друзі?
На початку варто підкреслити, що наш гороскоп народження має ключовий вплив на дружбу. Саме від нього багато в чому залежить, чи буде дана людина підходящим для нас партнером для дружби. Це специфічні стосунки, які найчастіше створюються на основі спільних інтересів, життєвого досвіду та взаємної довіри. Однак, на відміну від шлюбів, партнерства чи стосунків між батьками та дітьми, різниця в темпераментах не викличе стільки конфліктів у дружбі.

Крім загальних позитивних якостей і сильних сторін того чи іншого знака зодіаку, наш гороскоп також впливає на те, чи буде людина нашим хорошим другом. Зокрема положення Юпітера. Чим він сильніший, тим вигідніше він створить аспекти, і, таким чином, тим більше довіри можна мати до людини з таким планетарним розташуванням. Найбільш бажаними будуть аспекти Юпітера до асцендента другої особи.

Ці три знаки – найкращі друзі, на яких можна покластися

Телець (20 квітня - 20 травня)


Тельцям властива стабільність, надійність і вірність. Саме на них можна покластися у разі виникнення проблем. Завдяки своїй практичності вони завжди дадуть нам слушну пораду, коли це буде потрібно. Вірні Бики не прогнуться під тиском оточення і не підхоплять чутки про нас.

Тельці - істоти товариські, живуть стадами, що часто передається людям, народженим під цим знаком зодіаку. Іноді вони стають лідерами, і тоді добре керують групою. Це риса, яка також може стати в нагоді в дружбі. Перш за все, на стабільного Тельця завжди можна покластися. Він забезпечує духовну, а часто й фізичну підтримку.
Твердий Телець не дозволить зруйнувати відносини, що виникли . Їхня стійкість і негнучкість не дозволять нам переконати тих, хто замишляє проти нас.

Рак (21 червня - 22 липня)

Чуйні та співчутливі Раки — ще один знак зодіаку, прихильність якого варто заслужити. Хоча він може бути надмірно емоційним і надчутливим, він є цінним другом. Люди, народжені під знаком Рак, здатні співпереживати ситуації іншої сторони, а отже, чудово розуміти їхні почуття, страхи чи занепокоєння.

Хороша пам'ять Раків також буде перевагою, вона допоможе нам у важкі часи, коли у нас надто багато на голові. Його ощадливість допоможе уникнути конфліктів, а також варто прислухатися до його порад, які вбережуть нас від прийняття неправильних рішень.
Однак однією з найпозитивніших рис Рака як друга буде сімейність, турботливість і турбота. Будьте впевнені, що інтимні стосунки не дозволять іншим заподіяти вам біль . Люди, народжені під цим знаком зодіаку, завжди захищають своїх близьких.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Стрільці - надзвичайно доброзичливі знаки зодіаку, які відрізняються оптимізмом, ентузіазмом і сміливістю в підході до життя. Їх відкритість, почуття гумору і прямота роблять їх ідеальними супутниками життя. У них розвинене почуття справедливості, тому краще не підводити і брехати Стрільцям, тому що ми можемо втратити їх довіру.

Їх щедрість і великодушність може відчути кожен, хто подружиться з людьми, народженими під цим знаком зодіаку. Але не тільки – вони охоче діляться своїм позитивним ставленням до світу з оточенням . Варто пам'ятати, що Стрільці незалежні мислителі, тому обдурити їх непросто - вони не піддадуться на маніпуляції і навіть можуть помітити їх і попередити нас.
Однак Стрільці можуть бути дуже чесними, що може перешкодити деяким людям заводити друзів. Однак не обманюйтеся, тому що їх правдивість продиктована не злим умислом, може бути, часом і безрозсудним, але вони роблять все це з благою метою.

Які друзі інші знаки зодіаку?
Але як щодо інших знаків зодіаку? Хіба вони не знаходять щирих і вірних друзів? Навпаки, налагодити з ними близькі стосунки може виявитися дещо складніше. Рішучі в собі і сильні Овни не завжди можуть визнати, що їм потрібна підтримка друга. Однак за що їх можна цінувати, так це за мужність, сміливість, а часто й за ентузіазм. Близнюки часто надмірно сприймаються як дволикі, вони заслуговують на визнання. Їхня комунікабельність, винахідливість і цікавість до світу роблять їх чудовими супутниками подорожей, навіть у житті.

Лев вважається одним із найвідданіших знаків зодіаку і саме серед цих людей варто шукати найвідданіших супутників. Однак інколи уражена гордість і сильна потреба в лідерстві відштовхують слабших людей. Отже, хоча з Левами може бути важко подружитися, ми не зможемо покластися ні на кого іншого. Точні та проникливі Діви також є хорошими супутниками на життєвому шляху. Варто прислухатися до їхнього тверезого судження, яке іноді може бути для нас болючим, але корисним. Їхня сумлінність і проникливість дозволять вам розгадати навіть самі заплутані стежки долі – такого друга варто мати поруч.

Терези вважаються найдобрішим і надійним зі знаків зодіаку. Їх комунікабельність і доброта часто роблять їх душами вечірки. Народжені під знаком Терезів є емоційним компресом для зранених почуттів і серця. Скорпіони , хоча їхнє ім’я не асоціюється з хорошим другом, є людьми з унікальною емоційною глибиною. Їхня здатність співпереживати дозволяє їм чудово розуміти своїх супутників, і в той же час сила характеру та інтуїція роблять їх вартими звернутися до них за порадою.
Терпіння Козерога - це надбання, яке стане в нагоді всім, хто купається у гарячій воді. Їх врівноваженість і принциповість, хоч і важко сприйняти, але в складних ситуаціях буде на вагу золота. Комунікабельний, доброзичливий і добрий - синоніми Водолія . Більш толерантного, людяного і в той же час прогресивного знака ми не зустрінемо. Вони безцінні друзі, які вислухають нас у важку хвилину. Наприкінці ми маємо Риб із артистичними душами. Їхня чуйність і відкритість у поєднанні з повагою до інших людей викликають у них велику кількість співчуття і навіть ніжності. Однак не будемо користуватися щедрістю Риб, а цінуймо їх як справжніх друзів.





На правах реклами