Ми у Facebook
07.08.2023, 14:55

Шукачів пригод з Рівного запрошують у ексклюзивну пригоду, яка не залишить байдужим нікого

У цій пригоді, ви відчуєте себе справжнім дослідником! Насичена колоритна програма, яка об'єднує масу цікавих локацій. Рівнянам обіцяють подорож у Здолбунівський музей, таємниці історії міста, оглянути унікальні експонати та мандрівку екологічною стежкою.

Шукачі пригод спробують крафтові сири, створені щоденною працею натхненних людей, які з турботою виготовляють продукти, що дарують істинний смак життя.

Про це повідомляється на сторінці події в Facebook.

Станьте учасником захоплюючої подорожі:

• Перша локація - Здолбунівський краєзнавчий музей. У стінах музею на вас чекають веселі та сумні, загадкові та містичні історії. Реальні історії, реальних людей, які відбулись у приміщенні. Учасники буквально зможуть доторкнутись до минулого.

• Дермансько-Острозький національний природний парк лежить на перетині 3 природних областей: Малого Полісся, Волинської і Подільської височин.

• Екологічна стежка невелика – 2 км, але напрочуд цікава. Облаштовано 7 зупинок, де любителі лісових мандрів зможуть поєднати корисний та активний відпочинок із новими знаннями про флору та фауну рідного краю.
Екологічна стежка «Урочище Вільхава» відкриє для Вас велич загадкового лісу, допоможе знайти гармонію з природою та відкриє таємниці навкруги. Тут Ви розкриєте секрет вічного життя лісу, поринете у дивовижний світ орхідей, дізнаєтесь, про що мовчать могутні дуби і в чому велика користь маленької мурашки. Наостанок, корисною цікавинкою будуть мовчазні рослини-чужинці і те, як вони захоплюють нові території.

• Далі на молочну ферму «Юнікасоль», що в селі Буща Здолбунівського району. На господарстві, де живе більше трьох десятків корівок, відбудеться знайомство з невтомними господарями цього місця. Ціла ферма – втілення мрії, що народилась з любові до тварин.

Вартість туру 750 грн включає:

+ Проїзд мікроавтобусом туристичного класу по маршруту
+ Екскурсія по еко-стежці у НПП Дермансько-Острозький
+ Екскурсія та дегустація на сироварні Юнікасоль
+ Вхідний квиток та екскурсія у Здолбунівському музеї
+ Туристичне страхування
+ Супровід керівника групи

Подія відбудеться вже 13 серпня о 09:30. Виїзд з м. Рівне.

Запис: + 38(067)6031989.
















На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини