Ми у Facebook
25.09.2023, 10:45

Готуємо кавові сирнички з шоколадом в кокосовій паніровці: простий рецепт

Ніжний сирний смак у поєднанні з найбільш неочікуваними інгредієнтами, формуючими оригінальні начинки, не зможе повторити ні одна страва. Безперечна перевага сирників – це швидке приготування із продуктів щоденного вживання.
Цю страву прийнято подавати в гарячому вигляді, однак рецепт приготування сирників передбачає також їх вживання в холодному вигляді.

Кавові сирнички з шоколадом в кокосовій паніровці

Інгредієнти:

- 400 г кисломолочного сиру;
- 1 яйце;
- 2 пакетики розчинної кави;
- 2 ст.л рисового борошна;
- 6 кубиків шоколаду;
- підсолоджувач за смаком;
- щіпка солі;
- кокосова стружка.

1.До брикетного кисло-молочного сиру додаємо дрібку солі, яйце, цукор або підсолоджувач і розчинну каву. 2.Все ретельно вимішуємо. 3. Додаємо борошно манку або крохмаль. 4.Якщо додаєте манку, тоді залишаємо на 10-15 хвилин постояти. 5.Якщо додати рисового борошна - сирники вийдуть дуже ніжні. 6. Знову все вимішуємо. 7.Дошку присипаємо кокосовою стружкою або борошном і формуємо наші сирнички. 8.Всередину додаємо дольку шоколаду, гарненько все заліплюємо і обмакуємо все в кокосовій стружці. 9.Викладаємо на сковорідку з олією чи маслом і смажимо під кришкою 5-6 хвилин на маленькому вогні. 10.Тоді акуратно перевертаємо. 11.Це можна зробити двома лопаточками, що дуже зручно. 12.Смажимо ще 5 хвилин на мінімальному вогні. 13.Готові сирники подаємо з улюбленими фруктами, горішками, йогуртом чи згущонкою. Все!

Дуже смачні сирнички готові!






На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини