Піца на основі кабачків на сковороді: рецепт швидкої та смачної вечері
ІНГРЕДІЄНТИ
Кабачки (Очищений) 250 гр
Яйця 1 шт.
Пшеничне борошно 3 стол.
Сіль 0.5 чайн.л
Перець чорний мелений за смаком
Ковбаса та ковбасні вироби 120 гр
Помідори 1 шт.
Майонез (Майонез можна приготувати самої або замінити його на сметану або білий натуральний йогурт.) 1 стол.л
Твердий сир 70 гр
Петрушка за смаком
Рослинна олія 1 стол.
Покрокове приготування
Крок 1.
Як зробити смачну піцу з кабачків на сковороді? Підготуйте всі інгредієнти для приготування піци з кабачків на сковороді. Овочі та зелень вимийте та обсушіть. Майонез можна приготувати самої або замінити його на сметану або білий натуральний йогурт.
Крок 2
Кабачок натріть на великій тертці і ретельно відіжміть сік. Якщо ви візьмете вже дозрілий кабачок, видаліть у нього насіння та шкірку. І обов'язково спробуйте шинок, старі шинки можуть гірчити. Якщо кабачок молоденький, то шкірка і насіння тоненьке і його можна натерти повністю.
Крок 3
У миску з натертим кабачком розбийте яйце і додайте борошно, що просіює, поперчіть, посоліть. Все перемішайте до маси без борошняних грудочок.
Крок 4.
У сковороду налийте олію та розігрійте на середньому вогні. Перекладіть кабачкове тісто на сковороду діаметром 26 см і розрівняйте. Зменште вогонь до мінімального, і готуйте, поки верх не схопиться, а низ трохи зарум'яниться. Переверніть широкою лопаткою.
Крок 5.
Змастіть верх тонким шаром майонезу. Майонез можна замінити натуральним йогуртом або томатним соусом.
Крок 6
Поріжте помідорами кільцями, а ковбасні вироби, як вам подобається. Розкладіть по всій поверхні кабачкової основи помідори та ковбасні вироби. Я взяла м'ясний хліб та копчену ковбасу.
Крок 7.
Сир натріть на середній тертці та посипте верх піци. Сир має добре плавитися. Твердий сир можна замінити моцарелу або пармезан.
Крок 8
Закрийте кришкою сковороду і готуйте на повільному вогні протягом 7-10 хвилин. Сир повинен повністю розплавитися, а краєчки почати рум'янитися. Зніміть з вогню, посипте зеленню і відразу подавайте, поки м'який сир.
Смачного.
Найкращі гриби для консервації: які обрати і як приготувати
Осінь — сезон грибів, коли лісові дари стають невід'ємною частиною української кухні. Консервація грибів — один із найкращих способів зберегти цей делікатес на зиму, щоб насолоджуватися їх смаком навіть у холодну пору року.
переглядів: 952
В Україні скоротили терміни отримання термінового паспорта
Українці відтепер зможуть отримати паспорт всього за тиждень. Уряд скоротив термін оформлення термінового українського паспорта з 10 до 7 робочих днів. Про це повідомили в Міністерстві внутрішніх справ.
переглядів: 159
Готуємо зелениці: рецепти смачних страв з грибів
Грибний сезон – чудова пора для заготівель на зиму. Зелениці – одні з найулюбленіших грибів для соління, а також для маринування. Вони мають ніжний смак і приємний аромат. Щоб насолоджуватися цими смаколиками взимку, важливо правильно їх підготувати.
переглядів: 175
Куди звертатися для відновлення втраченого військового квитка
Важлива інформація для військових!
переглядів: 201
Відпочинок, або зайві турботи: астропрогноз на 17 жовтня
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на завтра.
переглядів: 316