Ми у Facebook
20.08.2023, 16:09

Піца на основі кабачків на сковороді: рецепт швидкої та смачної вечері

Швидко, просто та смачно. Мінімум борошна та калорій. Корисно! Піца з кабачків на сковороді набагато ніжніша і корисніша за звичайну піцу і робиться така піца набагато швидше і простіше.
Спробуйте! Це прекрасний домашній варіант вечері ( а може й сніданку, оскільки готується швидко). Начинка для піци може бути різна - все, що є у вас в холодильнику.

ІНГРЕДІЄНТИ

Кабачки (Очищений) 250 гр
Яйця 1 шт.
Пшеничне борошно 3 стол.
Сіль 0.5 чайн.л
Перець чорний мелений за смаком
Ковбаса та ковбасні вироби 120 гр
Помідори 1 шт.
Майонез (Майонез можна приготувати самої або замінити його на сметану або білий натуральний йогурт.) 1 стол.л
Твердий сир 70 гр
Петрушка за смаком
Рослинна олія 1 стол.

Покрокове приготування

Крок 1.
Як зробити смачну піцу з кабачків на сковороді? Підготуйте всі інгредієнти для приготування піци з кабачків на сковороді. Овочі та зелень вимийте та обсушіть. Майонез можна приготувати самої або замінити його на сметану або білий натуральний йогурт.

Крок 2
Кабачок натріть на великій тертці і ретельно відіжміть сік. Якщо ви візьмете вже дозрілий кабачок, видаліть у нього насіння та шкірку. І обов'язково спробуйте шинок, старі шинки можуть гірчити. Якщо кабачок молоденький, то шкірка і насіння тоненьке і його можна натерти повністю.

Крок 3
У миску з натертим кабачком розбийте яйце і додайте борошно, що просіює, поперчіть, посоліть. Все перемішайте до маси без борошняних грудочок.

Крок 4.
У сковороду налийте олію та розігрійте на середньому вогні. Перекладіть кабачкове тісто на сковороду діаметром 26 см і розрівняйте. Зменште вогонь до мінімального, і готуйте, поки верх не схопиться, а низ трохи зарум'яниться. Переверніть широкою лопаткою.

Крок 5.
Змастіть верх тонким шаром майонезу. Майонез можна замінити натуральним йогуртом або томатним соусом.

Крок 6
Поріжте помідорами кільцями, а ковбасні вироби, як вам подобається. Розкладіть по всій поверхні кабачкової основи помідори та ковбасні вироби. Я взяла м'ясний хліб та копчену ковбасу.

Крок 7.
Сир натріть на середній тертці та посипте верх піци. Сир має добре плавитися. Твердий сир можна замінити моцарелу або пармезан.

Крок 8
Закрийте кришкою сковороду і готуйте на повільному вогні протягом 7-10 хвилин. Сир повинен повністю розплавитися, а краєчки почати рум'янитися. Зніміть з вогню, посипте зеленню і відразу подавайте, поки м'який сир.

Смачного.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ