Ми у Facebook
20.08.2023, 17:00

На Рівненщині в річці Горинь потонув чоловік

Сьогодні, 20 серпня, тіло 61-річного потопельника підняли з Горині.

Трагічний випадок трапився на Гощанщині.
Рятувальники з 16-ої державної пожежно-рятувальної частини, розташованої в смт Гоща, спільно з водолазами Рівненської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби виконали операцію з підняття тіла чоловіка, народженого у 1961 році, із річки Горинь, неподалік від села Річиці.

Як повідомляють у Гощанській селищній раді. напередодні трагедії 61-річний місцевий мешканець Анатолій Д. вирушив на купання разом з односельцем, проте не повернувся додому. Сестра Анатолія, звітувавши про зникнення брата, звернулася до старости Тучинського старостинського округу Валентина Систука, прохаючи про допомогу у розшуку.

На виклик взялись староста та співробітники різних служб, а також добровільники з місцевої громади. Після ефективних пошукових дій тіло загиблого було знайдено та підняте на поверхню води.

За поточний рік на території Рівненської області вже сталося понад 20 випадків втоплення. Найбільш поширеною причиною таких трагедій є порушення правил безпеки на воді, зокрема, купання в небезпечних ділянках.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ