Ми у Facebook
28.08.2023, 21:30

Родина Степаненків повертається до Львова, - Садовий

Фото: Скрін з відео UNBROKEN Ukraine

Мати й донька, які втратили ноги під час ракетного обстрілу залізничного вокзалу у Краматорську на Донеччині, повертаються до України після реабілітації закордоном.
Історія Степаненків розчулила весь світ.

Минулого року вони потрапили під ракетний обстріл вокзалу в Краматорську. Мама Наталя втратила одну ногу, донька Яна - обидві. Кілька місяців львівські медики лікували та готували їх до вставлення протезів. Згодом вони поїхали на протезування в США, яке на той час не було доступним в Україні.

Тисячі дітей постраждали від війни і вони потребують реабілітації. Аби діти з воєнними травмами не мусили їхати на лікування за кордон, а отримували усе необхідне в Україні, потрібно придбати реабілітаційне обладнання. Дитяче протезування та реабілітація складні ще й тому, бо діти ростуть і їм необхідно щороку змінювати протези та адаптовуватися до них.

Дякую амбасадорці UNBROKEN Олі Поляковій за підтримку Яни та цього збору. Співачка присвятила цю зворушливу пісню усім НЕЗЛАМНИМ.

Переглянути відео можна на YouTube каналі

Долучитися до збору на обладнання для відділення дитячої реабілітації UNBROKEN Kids можна за посиланням:http://surl.li/kdazi








На правах реклами