Ми у Facebook
28.08.2023, 14:46

Смачні сочники з сиром - готуємо

Дуже смачно до чаю!
Для тіста:
Олія вершкове - 200 гр.
Цукор - 100 гр.
Яйця - 3 шт
Борошно - 450 гр.
Розпушувач

Для начинки:
Сир - 200 гр.
Цукор – 3 ст.л.
Ванільний цукор - 1 пачка
Яйце - 1 шт
Сметана - 50 гр.
Крохмаль - 2 ст.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
1. Покладіть у каструлю 200 гр розм'якшеної олії, всипте 100 гр. цукру та розбийте 3 яйця, перемішайте, додайте 450 г борошна, розпушувача і знову перемішайте. Замісити тісто та прибрати в холодильник на 20 хвилин.

2. Тим часом приготувати начинку: змішати 200 гр. сиру, 3 ст. ложки цукру, ванільний цукор 1 пачка, 1 яйце, 50 гр. сметани, 2 ст.ложки крохмалю.

3. Тісто розкотіть качалкою, виріжте склянкою або формочкою коржика. Покладіть чайну ложку начинки і з'єднайте краї коржика.

4. Викладіть соковиті на сухе деко і змастіть яєчним жовтком. Проколоти в деяких місцях.

5. Потім відправте в попередньо розігріту до 220 градусів духовку на 15-20 хвилин.

6. Як тільки зарум'яняться і почнуть вільно зрушуватися по деку – сочні готові!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

05.02, 08:50 Реєстрація авто у Рівному тимчасово зупинена: що потрібно знати?

05.02, 08:00 На Рівненщині судитимуть голову громади і двох його спільників: посадовців спіймали на хабарі

05.02, 07:30 Рання весна, міцні морози в лютому? Рівненські синоптики роз'яснили погодну ситуацію

05.02, 07:21 Скорботний ранок: сьогодні до Рівного прибуде траурний кортеж

04.02, 20:34 Чи переводимо годинники у 2025 році на літній час?

04.02, 20:10 Волинський Митрополит Михаїл отримав догану від Синоду ПЦУ за фрески з бізнесменами

04.02, 19:33 Масштабна автотроща у Гощі: п’ять авто понівечено, є постраждалі

04.02, 19:22 На Рівненщині виявили нетверезого водія без прав, який знову сідав за кермо

04.02, 18:53 Рівненський перинатальний центр запрошує на «Школу відповідальних батьків» та День відкритих дверей

04.02, 18:29 Ожеледицю та туман прогнозують синоптики 5 лютого на Рівненщині