Ми у Facebook
31.08.2023, 08:11

Домашнє лимончелло - смачний рецепт

Зберігайте собі і обов’язково пробуйте!
Інгредієнти:

Горілка – 500 мл
Лимони – 4 шт.
Вода – 400 мл
Цукор - 350 г

Приготування:

1. Лимони промиваємо та знімаємо цедру (тільки жовту частину, не зачіпаючи білу). Складаємо її в банку, заливаємо горілкою та щільно закриваємо кришкою. Забираємо в холодильник на 10 днів. Потім лимонну настойку переливаємо у пляшку.
2. Цукор заливаємо водою. Нагріваємо на слабкому вогні, постійно помішуючи, до розчинення.
3. Цукровий сироп повністю остуджуємо та переливаємо у пляшку з настоянкою. Ставимо лимончелло у холодильнику ще на 5 днів. Після цього можна пробувати.





На правах реклами