Ми у Facebook
08.09.2023, 10:01

Приготуйте на зиму: Пікантний та наваристий соус з перців

Сезон консервації набирає обертів. Відкривайте нотатник, ось вам вдалий рецепт смачного перцевого соусу.
Для приготування соусу на основі перців вам знадобиться:

- 4,5 кг червоного болгарського перцю
- 1,5 кг яблук (обирайте сорт з кислинкою)
- 1,4 кг цукру
- 125 г солі
- 20 г меленого коріандру
- 5 г чорного перцю
- 25 г сушеного меленого перцю чілі
- 75 мл оцту

Все порізати на кусочки невеликі, засипати цукром. Накрити каструлю і залишити на ніч. На другий день довести до кипіння і варити біля 2 годин на середньому вогні.
Потім все разом дуже ретельно зблендерувати. Повернути на вогонь, проварити ще хвилин 15, додавши сіль, мелений коріандр, чорний перець , сушений перець чілі, в кінці влийте оцет.

Гарячий соус налити в щойно простерилізовані банки, закатати гарячими кришками, укутати на ніч.





На правах реклами