Приготуйте на зиму: Пікантний та наваристий соус з перців
- 4,5 кг червоного болгарського перцю
- 1,5 кг яблук (обирайте сорт з кислинкою)
- 1,4 кг цукру
- 125 г солі
- 20 г меленого коріандру
- 5 г чорного перцю
- 25 г сушеного меленого перцю чілі
- 75 мл оцту
Все порізати на кусочки невеликі, засипати цукром. Накрити каструлю і залишити на ніч. На другий день довести до кипіння і варити біля 2 годин на середньому вогні.
Потім все разом дуже ретельно зблендерувати. Повернути на вогонь, проварити ще хвилин 15, додавши сіль, мелений коріандр, чорний перець , сушений перець чілі, в кінці влийте оцет.
Гарячий соус налити в щойно простерилізовані банки, закатати гарячими кришками, укутати на ніч.
На Тернопільщині восьмеро дітей та дорослий отруїлися грибами
На Тернопільщині восьмеро дітей та один дорослий потрапили до лікарні з діагнозом "отруєння грибами". За попередньою інформацією, сім дітей з однієї сім’ї та ще одна дитина, яка була в гостях, вжили в їжу отруйні гриби.
переглядів: 221
Легкий сніданок за 10 хвилин: готуємо яєчню за французьким рецептом
Цікавий варіант приготування звичної яєчні.
переглядів: 2143
Несподівані повороти та відверті розмови: астропрогноз на середу
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 30 жовтня.
переглядів: 279
30 жовтня: свята, іменинники, заборони та прикмети
Сьогодні, 30 жовтня, День тренера в Україні і День працівників підрозділів по боротьбі з незаконним обігом наркотиків. Віряни вшановують пам'ять святих мучеників Зиновія і Зиновії, сестри його.
переглядів: 316
Подорож автобусом Одеса – Бухарест: комфорт та зручність на маршруті
Подорож автобусом з Одеси до Бухареста є зручним та доступним способом досягти столиці Румунії. Цей маршрут популярний серед мандрівників, які планують недорогу поїздку, але не хочуть втрачати комфорт.
переглядів: 219