Ми у Facebook
11.09.2023, 08:30

Ніжне і легке частування: як приготувати кефірний десерт із фруктами

На прилавках зараз багато сезонних фруктів та ягід, а отже, потрібно користуватися моментом та готувати смачні десерти!

Сьогодні пропонуємо приготувати ніжне і легке желе з кефіру та фруктів. Готується желе досить швидко, використовувані продукти доступні і недорогі.

А завдяки масі варіантів приготування, десерт ніколи не набридне.

Інгредієнти:

кефір – 1 склянка (250 мл);
сметана – 100 г;
желатин – 15 г;
окропів — 50 мл.;
цукор – 2 ст.;
фрукти (ягоди).

Спосіб приготування:

Желатин заливаємо окропом, перемішуємо та залишаємо на 10 хвилин.
Змішуємо кефір із цукром, збиваємо віночком. У масу додаємо сметану і ще раз збиваємо віночком.
У суміш додаємо желатин і добре перемішуємо.
Нарізаємо дрібно фрукти або беремо ягоди (можна використовувати суміш), викладаємо на дно креманок.
Фрукти заливаємо половиною маси кефіру, зверху кладемо ще трохи фруктів. Повторюємо, поки не закінчаться фрукти та кефір.
Ставимо десерт кефіру в холодильник на 2 години в холодильник до застигання.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини