Ніжне і легке частування: як приготувати кефірний десерт із фруктами
Сьогодні пропонуємо приготувати ніжне і легке желе з кефіру та фруктів. Готується желе досить швидко, використовувані продукти доступні і недорогі.
А завдяки масі варіантів приготування, десерт ніколи не набридне.
Інгредієнти:
кефір – 1 склянка (250 мл);
сметана – 100 г;
желатин – 15 г;
окропів — 50 мл.;
цукор – 2 ст.;
фрукти (ягоди).
Спосіб приготування:
Желатин заливаємо окропом, перемішуємо та залишаємо на 10 хвилин.
Змішуємо кефір із цукром, збиваємо віночком. У масу додаємо сметану і ще раз збиваємо віночком.
У суміш додаємо желатин і добре перемішуємо.
Нарізаємо дрібно фрукти або беремо ягоди (можна використовувати суміш), викладаємо на дно креманок.
Фрукти заливаємо половиною маси кефіру, зверху кладемо ще трохи фруктів. Повторюємо, поки не закінчаться фрукти та кефір.
Ставимо десерт кефіру в холодильник на 2 години в холодильник до застигання.

Водоліїв очікує приємна звістка: астропрогноз на 29 червня

Дізнайтеся, що вам підготували зорі.
переглядів: 131
Як врятувати речі, які пофарбувалися при пранні

Зазвичай із речами, які полиняли ми відразу прощаємося. Але насправді є декілька дієвих способів, як ці речі врятувати.
переглядів: 214
Готуємо ситні картопляні галушки з м'ясною начинкою

Для приготування страви пропонуємо скористатися простим фоторецептом.
переглядів: 319
Свято Петра і Павла за новим календарем: коли відзначатимемо у 2025 році та що потрібно знати про Петрів піст

У 2025 році християни в Україні відзначатимуть свято Петра і Павла за новим стилем – 29 червня. Це день пам’яті двох визначних учнів Ісуса Христа, які стали невтомними поширювачами Євангелія та символами непохитної віри.
переглядів: 328
28 червня: день ангела, свято, церковні традиції та заборони дня

Сьогодні, 28 червня, Україна відзначає одразу два знакові події: День Конституції України та вшанування перенесення мощів святих безсрібників Кира та Івана за новим церковним стилем. До кінця року залишається 186 днів.
переглядів: 385