Як зберегти гарбузи до весни: лайфхаки городникам
Після того, як ви зібрали гарбузові з грядки, на тиждень помістіть їх туди, де температура повітря становить 25-28°C, а вологість тримається на рівні 85%. У подібних умовах культура дозріє, а її шкірка стане більш щільною.
Якщо на гарбузах є невеликі пошкодження, обробіть їх 3%-ним розчином марганцівки. Це виключить ризик загнивання плодів.
Після закінчення семи днів перекладіть гарбуз на постійне місце зберігання. Кращими умовами вважаються температура повітря від 4 до 9°C і вологість 70%. Якщо у вас є льох або комора, то помістіть урожай туди. Підходящим місцем для зберігання культури у квартирі вважається лоджія.
Як тільки ви визначилися з локацією, покладіть гарбузини на невеликій відстані один від одного. Під них слід покласти зроблену з соломи підстилку.

«Приватизував» церкву на Київщині: викрили настоятеля храму УПЦ (МП)

Служба безпеки та Національна поліція викрили одного із кліриків УПЦ (МП) на незаконному відчуженні одного із храмів на території Київської області.
переглядів: 139
На Рівненщині у Центрах Життєстійкості проходять великодні майстер-класи

Напередодні Великодня в Центрах Життєстійкості Рівненської області відбуваються майстер-класи, які об’єднують внутрішньо переміщених осіб та місцевих мешканців навколо українських традицій, спільної творчості та підготовки до свята.
переглядів: 343
У Рівному відкривають сезон у Парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка

Цього тижня у Рівному стартує новий сезон у Парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка.
переглядів: 341
Перевірений рецепт запашної паски у мультиварці: смачно та швидко

Така паска готується без зайвих клопотів, але смакує не гірше, ніж звичайна.
переглядів: 2548
На Острожчини відкрили меморіальну дошку загиблому Герою

У Хорівському ліцеї відбулася зворушлива та водночас знакова подія — урочисте відкриття меморіальної дошки на честь випускника закладу, захисника України Максима Кольцова, який героїчно загинув, боронячи рідну землю.
переглядів: 420