Ми у Facebook
21.09.2023, 07:39

Улюблений осінній десерт: Пухкий сливовий пиріг

У 1983 році в The New York Times опублікували рецепт сливового пирога, який став справжньою пристрастю для читачів газети. Спробуйте і ви!
Для приготування смачного сливового пирога нам знадобиться:

-2 яйця;

-100 г вершкового масла;

-120 г цукру;

-150 г борошна;

-1 ч.л. з гіркою розпушувача;

-6-7 великих слив;

- дрібка солі;

- ваніль.

Та ще 1 ст.л. цукру і 1 ч.л. кориці для посипки пирога.


Всі інгредієнти були кімнатної температури.

Спосіб приготування:

М'яке масло збити з цукром та ванільним цукром. Потім по одному додати яйця і збити. Всипати частинами просіяне борошно і розпушувач. Вимішати лопаткою, а потім лекго збити міксером до гладкості. Викласти в роз'ємну форму тісто та пригладити. Порізати сливи на половинки та викласти поверх тіста. Посипати зверху корицею з цуккром.

Випікаємо при 180 градусах - 40-45 хвилин.





На правах реклами