Ми у Facebook
21.09.2023, 17:05

Брускетта з помідорами: легка італійська закуска

Брускетта — класична італійська закуска, що складається із обсмаженого на грилі або підсмаженого хліба, натертого свіжими зубчиками часнику. Часто її доповнюють овочами або м'ясом та сиром.
ІНГРЕДІЄНТИ

- помідори - 6-7 шт.
- червона цибуля - 1 шт.
- часник - 3-4 зубчики
- оливкова олія - 1 ст. л.
- бальзамічний оцет - 2 ст. л.
- свіжий базилик - невеликий пучок
- сіль та перець для смаку
- багет - 1 шт.
- оливкова олія, для обсмажування
- часник для натирання багету - 1 зубчик

ПРИГОТУВАННЯ
1. Наріжте кубиками помідори (бажано попередньо знявши з них шкірку), дрібно наріжте цибулю, подрібніть часник. 2. Багет наріжте середньої товщини скибочками. 3. Змішайте помідори, червону цибулю, часник, масло, оцет і базилік. 4. Викладіть скибочки багету на лист. 5. Збризкайте оливковою олією. 6. Смажте до хрусткої скоринки. Натріть кожну скибочку хліба зубчиком часнику.7. Викладіть на кожну скибочку багету томатну суміш і відразу ж подавайте.





На правах реклами