Смажена капуста з чорносливом: як приготувати легку вечерю
капуста білокачанна – 500 гр.
морква – 1 шт.
чорнослив – 100 гр.
томатний соус – 2-3 ст.л.
спеції, сіль
1. Капусту очистити від верхніх листочків і необхідну кількість тоненько порізати. 2. Викласти на розігріту сковороду та обсмажувати помішуючи 4-5 хвилин. 3. Моркву потерти на дрібній мірці. 4. Томатний соус або томатну пасту розвести у 150-200 мілілітрах води. 5. Викласти потерту моркву на сковороду, посолити на смак і поперчити. 6. Можна додати улюблені спеції. 7. Полити томатним соусом та добре перемішати. 8. Смажити помішуючи ще 8-10 хвилин. 9. Чорнослив помити та порізати. 10. Можна невеликими шматочками, можна розрізати на 2-3 частини. 11. Викласти на сковороду, перемішати та смажити ще 2-3 хвилини.

кулінарія, капуста, легка вечеря, рецепт, чорнослив, смажена капуста
У квітні воду в Рівному подаватимуть без обмежень

Після екстреної наради з представниками обласної та міської влади було ухвалено рішення: водопостачання у Рівному та області не переводитимуть на графік із пониженим тиском.
переглядів: 115
Допомогу на дитину тепер можна оформити в Дії: що треба зробити

Оформити допомогу на дитину для одинокої матері або батька тепер можна через портал «Дія».
переглядів: 185
Безкоштовний курс «Сонячний РеСтарт 2025»: нові можливості для ветеранів та ВПО

Українські ветерани та внутрішньо переміщені особи (ВПО) отримали унікальну можливість здобути затребувану професію в галузі сонячної енергетики.
переглядів: 229
Гречані котлети: незвичайний рецепт на вечерю

Ця страва допоможе вам не тільки смачно нагодувати близьких, потішити їх оригінальною стравою, але й заощадити час на приготування, адже багато часу витрачати не доведеться.
переглядів: 356
Горілка допоможе кропові швидше зійти

Вирощування кропу здається нескладним процесом, однак багато садівників стикаються з проблемою тривалого проростання насіння. Зазвичай перші сходи з’являються приблизно через два тижні, але цей термін може затягнутися або ж насіння взагалі не проросте.
переглядів: 567