Ми у Facebook
23.09.2023, 14:15

Смажена капуста з чорносливом: як приготувати легку вечерю

Ароматна, соковита, найсмачніша, для легкої вечері! Смажена капуста з чорносливом - рецепт, який чудово урізноманітнить ваше меню. Завдяки сухофрукту капуста виходить із солодкими нотками, вона особливо добре підійде до страв із птиці.
Інгредієнти:

капуста білокачанна – 500 гр.
морква – 1 шт.
чорнослив – 100 гр.
томатний соус – 2-3 ст.л.
спеції, сіль

1. Капусту очистити від верхніх листочків і необхідну кількість тоненько порізати. 2. Викласти на розігріту сковороду та обсмажувати помішуючи 4-5 хвилин. 3. Моркву потерти на дрібній мірці. 4. Томатний соус або томатну пасту розвести у 150-200 мілілітрах води. 5. Викласти потерту моркву на сковороду, посолити на смак і поперчити. 6. Можна додати улюблені спеції. 7. Полити томатним соусом та добре перемішати. 8. Смажити помішуючи ще 8-10 хвилин. 9. Чорнослив помити та порізати. 10. Можна невеликими шматочками, можна розрізати на 2-3 частини. 11. Викласти на сковороду, перемішати та смажити ще 2-3 хвилини.





На правах реклами