25.09.2023, 10:45
Готуємо кавові сирнички з шоколадом в кокосовій паніровці: простий рецепт
Ніжний сирний смак у поєднанні з найбільш неочікуваними інгредієнтами, формуючими оригінальні начинки, не зможе повторити ні одна страва. Безперечна перевага сирників – це швидке приготування із продуктів щоденного вживання.
Цю страву прийнято подавати в гарячому вигляді, однак рецепт приготування сирників передбачає також їх вживання в холодному вигляді.
Кавові сирнички з шоколадом в кокосовій паніровці
Інгредієнти:
- 400 г кисломолочного сиру;
- 1 яйце;
- 2 пакетики розчинної кави;
- 2 ст.л рисового борошна;
- 6 кубиків шоколаду;
- підсолоджувач за смаком;
- щіпка солі;
- кокосова стружка.
1.До брикетного кисло-молочного сиру додаємо дрібку солі, яйце, цукор або підсолоджувач і розчинну каву. 2.Все ретельно вимішуємо. 3. Додаємо борошно манку або крохмаль. 4.Якщо додаєте манку, тоді залишаємо на 10-15 хвилин постояти. 5.Якщо додати рисового борошна - сирники вийдуть дуже ніжні. 6. Знову все вимішуємо. 7.Дошку присипаємо кокосовою стружкою або борошном і формуємо наші сирнички. 8.Всередину додаємо дольку шоколаду, гарненько все заліплюємо і обмакуємо все в кокосовій стружці. 9.Викладаємо на сковорідку з олією чи маслом і смажимо під кришкою 5-6 хвилин на маленькому вогні. 10.Тоді акуратно перевертаємо. 11.Це можна зробити двома лопаточками, що дуже зручно. 12.Смажимо ще 5 хвилин на мінімальному вогні. 13.Готові сирники подаємо з улюбленими фруктами, горішками, йогуртом чи згущонкою. Все!
Дуже смачні сирнички готові!
Кавові сирнички з шоколадом в кокосовій паніровці
Інгредієнти:
- 400 г кисломолочного сиру;
- 1 яйце;
- 2 пакетики розчинної кави;
- 2 ст.л рисового борошна;
- 6 кубиків шоколаду;
- підсолоджувач за смаком;
- щіпка солі;
- кокосова стружка.
1.До брикетного кисло-молочного сиру додаємо дрібку солі, яйце, цукор або підсолоджувач і розчинну каву. 2.Все ретельно вимішуємо. 3. Додаємо борошно манку або крохмаль. 4.Якщо додаєте манку, тоді залишаємо на 10-15 хвилин постояти. 5.Якщо додати рисового борошна - сирники вийдуть дуже ніжні. 6. Знову все вимішуємо. 7.Дошку присипаємо кокосовою стружкою або борошном і формуємо наші сирнички. 8.Всередину додаємо дольку шоколаду, гарненько все заліплюємо і обмакуємо все в кокосовій стружці. 9.Викладаємо на сковорідку з олією чи маслом і смажимо під кришкою 5-6 хвилин на маленькому вогні. 10.Тоді акуратно перевертаємо. 11.Це можна зробити двома лопаточками, що дуже зручно. 12.Смажимо ще 5 хвилин на мінімальному вогні. 13.Готові сирники подаємо з улюбленими фруктами, горішками, йогуртом чи згущонкою. Все!
Дуже смачні сирнички готові!

Категорія: Новини > Споживач
Автор: Вікторія ТРОФIМОВА Переглядів: 2163сирники, корисні поради, рецепт, смачний рецепт, Кавові сирнички з шоколадом в кокосовій паніровці
Інші статті рубрики:
У Рівному тимчасово відключили воду на вулиці Вербовій

Сьогодні, 26 березня, з 11:11 у зв’язку з пошкодженням водопроводу тимчасово припинене водопостачання на вулиці Вербовій у будинках №24-47.
переглядів: 77
Як і коли садити цибулю навесні: корисні поради

Весняна посадка цибулі є одним із ключових етапів вирощування цього корисного овоча.
переглядів: 316
Уряд завершив виплати Зимової єПідтримки: на що витратити кошти

За заявками в Дії та через банки-партнери виплати Зимової єПідтримки завершені. Витратити отримані кошти можна до кінця 2025 року.
переглядів: 313
Коли садити картоплю у 2025 році: сприятливі дні у квітні-травні

Важливо посадити картоплю не швидше за сусіда, а у сприятливий час, щоб замля прогрілась і посадковий матеріал гарно прийнявся, тоді й урожай буде тішити.
переглядів: 347