Ми у Facebook
25.09.2023, 12:35

Надзвичайно простий рецепт: Як зварити ароматне яблучне варення на зиму за 15 хвилин

Варення з яблук – чудове доповнення до теплих і ароматних оладок, а також це смачна солодка намазка на хліб.

Досвідчені господарки знають, що яблучне варення можна легко зварити навіть за 15 хвилин.
Для цього знадобиться:

- три кілограми фруктів
- 500 грамів цукру

1. Для початку плоди потрібно промити від пилу та бруду, а після очистити від шкірки та серцевини з насінням. 2. Після цього яблука нарізаються на скибочки та засипаються цукром. 3. Деякі кулінари радять поставити суміш на 2 дні на балкон або в комору, але не в холодильник, щоб варення вийшло більш насиченим. 4. При цьому варто періодично помішувати яблука, щоб рівномірно розподілився сік. 5. Потім яблука разом із сиропом, який утворився за цей час, поміщаються в каструлю. 6. Потрібно довести їх до кипіння, а потім рекомендується зменшити вогонь і проварити ще близько десяти хвилин. 7. Розкладіть готове яблучне варення (в гарячому вигляді) по стерилізованих банках і закатайте.

Також можна подавати варення в креманках просто до сімейного чаювання.





На правах реклами