25.09.2023, 12:35
Надзвичайно простий рецепт: Як зварити ароматне яблучне варення на зиму за 15 хвилин
Варення з яблук – чудове доповнення до теплих і ароматних оладок, а також це смачна солодка намазка на хліб.
Досвідчені господарки знають, що яблучне варення можна легко зварити навіть за 15 хвилин.
Досвідчені господарки знають, що яблучне варення можна легко зварити навіть за 15 хвилин.
Для цього знадобиться:
- три кілограми фруктів
- 500 грамів цукру
1. Для початку плоди потрібно промити від пилу та бруду, а після очистити від шкірки та серцевини з насінням. 2. Після цього яблука нарізаються на скибочки та засипаються цукром. 3. Деякі кулінари радять поставити суміш на 2 дні на балкон або в комору, але не в холодильник, щоб варення вийшло більш насиченим. 4. При цьому варто періодично помішувати яблука, щоб рівномірно розподілився сік. 5. Потім яблука разом із сиропом, який утворився за цей час, поміщаються в каструлю. 6. Потрібно довести їх до кипіння, а потім рекомендується зменшити вогонь і проварити ще близько десяти хвилин. 7. Розкладіть готове яблучне варення (в гарячому вигляді) по стерилізованих банках і закатайте.
Також можна подавати варення в креманках просто до сімейного чаювання.
- три кілограми фруктів
- 500 грамів цукру
1. Для початку плоди потрібно промити від пилу та бруду, а після очистити від шкірки та серцевини з насінням. 2. Після цього яблука нарізаються на скибочки та засипаються цукром. 3. Деякі кулінари радять поставити суміш на 2 дні на балкон або в комору, але не в холодильник, щоб варення вийшло більш насиченим. 4. При цьому варто періодично помішувати яблука, щоб рівномірно розподілився сік. 5. Потім яблука разом із сиропом, який утворився за цей час, поміщаються в каструлю. 6. Потрібно довести їх до кипіння, а потім рекомендується зменшити вогонь і проварити ще близько десяти хвилин. 7. Розкладіть готове яблучне варення (в гарячому вигляді) по стерилізованих банках і закатайте.
Також можна подавати варення в креманках просто до сімейного чаювання.
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Вікторія ТРОФIМОВА Переглядів: 1186варення, поради, кулінарія, рецепт, простий рецепт, яблучне варення
Інші статті рубрики:
Пиріг до чаю: готуємо простий смаколик прямо на сковорідці
Яблучний пиріг на сковороді — це ніжний та простий десерт на повсякдень. Його особливість у тому, що вам не знадобиться багато часу та навіть духовка.
переглядів: 784
Чому не можна мити волосся по всій довжині: поради трихолога
Головний принцип у митті волосся, який ви скоріш за все порушуєте.
переглядів: 116
Коротке передбачення-підказка на четвер
Підказки, які допоможуть зробити сьогоднішній день хорошим.
переглядів: 163
12 вересня: свята, іменинники, заборони та прикмети
Сьогодні у світі відзначають День відеоігор, а за релігійним календарем вшановують пам'ять святителя Олександра.
переглядів: 353
Як підживити полуницю восени: ефективні методи
Осінню час подбати про майбутній врожай. Почастуйте полуницю добривами і наступного року матиме рясний цвіт і гарні ягоди.
переглядів: 713