Навіщо додавати в тісто томатний сік: поради досвідчених господинь
- По-перше, з ним тісто перестає липнути до рук.
- По-друге, борошняний напівфабрикат починає краще тримати начинку майже в будь-якій кількості. Це дуже доречно при приготуванні закритих пирогів.
- По-третє, тісто стає значно м’якшим і ніжнішим. Ці властивості зберігаються і через кілька годин після того, як випічка опинилася на столі.
Головний нюанс – це обсяг томатного соку, що використовується. Досвідчені господині рекомендують додавати склянку соку на 350 г борошна.
Використовувати можна і томатну пасту. Тоді дві ложки цього продукту потрібно розвести у склянці простої води.
тісто, корисні поради, поради, досвідчені домогосподарки, томатний сік
Електрична тепла підлога: комфорт та затишок у кожному домі
Сучасні технології значно полегшують забезпечення комфортного клімату в житлових приміщеннях. Одним із таких рішень є електрична тепла підлога, яка здатна забезпечити рівномірне тепло по всьому будинку. Це практичний варіант для тих, хто цінує комфорт, енергоефективність та інновації в опалювальних системах.
переглядів: 94
Сьогодні очікується потужна магнітна буря
Прогноз на сонячної активності на п'ятницю, 4 жовтня.
переглядів: 180
Хто отримає підвищену допомогу по безробіттю з жовтня 2024 року?
Таке рішення ухвалив Державний центр зайнятості України.
переглядів: 684
На Рівненщині можна замовити ліки телефоном і отримати їх безплатно поштою
На Рівненщині запровадили зручну послугу "Укрпошта. Аптека", яка дозволяє замовити ліки телефоном та отримати їх безплатно поштою.
переглядів: 336
Переваги кабельного телебачення від Volia: чому варто підключити його вже зараз
Сучасне телебачення — це більше, ніж просто спосіб дізнатися новини чи подивитися улюблені шоу. Це можливість зануритися в різноманітний світ розваг, отримати задоволення від якісного контенту та весело провести час із сім'єю. Якщо ви живете в Рівному і хочете відкрити для себе телебачення нового рівня, ТБ від Volia — це саме те, що вам потрібно. Давайте розглянемо всі його переваги.
переглядів: 187