28.09.2023, 19:31
Ароматні та ніжні млинці із сиром: як приготувати смачні налисники
Налисники з сиром я вперше спробувала на весіллі в друга, яке було в селі. Їхній смак підкорив мене назавжди. Після весілля я роздобула рецепт цих чудових налисників, і тепер сама тішу свою сім'ю цим дивом.
Готуються вони на молоці та крохмалі, виходить тоненькі, ніжні та ароматні, по-домашньому теплі та напрочуд смачні!
⠀
Інгредієнти:
Яйця – 5 штук;
молоко - 0,5 літра;
крохмаль - 5 столових ложок;
сіль,
цукор до смаку;
соняшникова олія - 1 столова ложка.
Начинка:
Сир - 300 грам;
яйце - 1 штука;
цукор до смаку;
можна ізюм, мак додати.
Сметана та олія для змащування налистників.
⠀
Налисники.
Віночком збиваємо яйця з цукром. Потім додаємо крохмаль, розтираючи з цукром і яйцем, щоб не було грудочок. Потім вливаємо молоко, олію і перемішуємо. Даємо постояти 15 хвилин. і починаємо смажити. Перший раз сковороду змащуємо соняшниковою олією або шматочком сала, і починаємо смажити налисники. розподіляючи тісто по всій сковороді. Смажити лише з одного боку!
⠀
Сир перетерти з цукром і яйцем, за бажанням додати мак, родзинки. На готові налисники викладаємо начинку з сиру, загортаємо або конвертиком, можна просто трубочкою. хвилин в духовку. Тісто виходить рідким, ТАК І ПОВИННО БУТИ, нічого більше додавати не потрібно. У вас все обов'язково вийде! Рецепт цих налисників без борошна, і в цьому їхня чарівність!
Аромат, буде на весь будинок! Божественний смак цих налисників підкорить серця навіть великих гурманів!
⠀
Інгредієнти:
Яйця – 5 штук;
молоко - 0,5 літра;
крохмаль - 5 столових ложок;
сіль,
цукор до смаку;
соняшникова олія - 1 столова ложка.
Начинка:
Сир - 300 грам;
яйце - 1 штука;
цукор до смаку;
можна ізюм, мак додати.
Сметана та олія для змащування налистників.
⠀
Налисники.
Віночком збиваємо яйця з цукром. Потім додаємо крохмаль, розтираючи з цукром і яйцем, щоб не було грудочок. Потім вливаємо молоко, олію і перемішуємо. Даємо постояти 15 хвилин. і починаємо смажити. Перший раз сковороду змащуємо соняшниковою олією або шматочком сала, і починаємо смажити налисники. розподіляючи тісто по всій сковороді. Смажити лише з одного боку!
⠀
Сир перетерти з цукром і яйцем, за бажанням додати мак, родзинки. На готові налисники викладаємо начинку з сиру, загортаємо або конвертиком, можна просто трубочкою. хвилин в духовку. Тісто виходить рідким, ТАК І ПОВИННО БУТИ, нічого більше додавати не потрібно. У вас все обов'язково вийде! Рецепт цих налисників без борошна, і в цьому їхня чарівність!
Аромат, буде на весь будинок! Божественний смак цих налисників підкорить серця навіть великих гурманів!
Категорія: Новини > Життя
Автор: Катерина Марченко Переглядів: 1301Інші статті рубрики:
Рівненська команда вперше здобула бронзу на чемпіонаті України з волейболу сидячи
Цими вихідними у Полтаві відбувся чемпіонат України з волейболу сидячи серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату. У змаганнях взяли участь сім команд із різних регіонів країни: Вінницької, Дніпропетровської, Житомирської, Київської, Полтавської, Рівненської та Черкаської областей.
переглядів: 297
Рівненщина простилася із мужнім Захисником Сергієм Боровиком
Попрощалися з Сергієм Боровиком із Сарненського району.
переглядів: 321
На Рівненщині культура буде в сховищі
У Національному університеті «Острозька академія» сховище цивільного захисту знову стане культурно-мистецьким простором.
переглядів: 326
21 жовтня: який сьогодні день
21 жовтня відзначають Всесвітній день боротьби з болем, а віряни вшановують пам'ять святого преподобного Іларіона Великого. До Нового року залишилось 71 день.
переглядів: 321