Ми у Facebook
28.09.2023, 19:31

Ароматні та ніжні млинці із сиром: як приготувати смачні налисники

Налисники з сиром я вперше спробувала на весіллі в друга, яке було в селі. Їхній смак підкорив мене назавжди. Після весілля я роздобула рецепт цих чудових налисників, і тепер сама тішу свою сім'ю цим дивом.
Готуються вони на молоці та крохмалі, виходить тоненькі, ніжні та ароматні, по-домашньому теплі та напрочуд смачні!

Інгредієнти:
Яйця – 5 штук;
молоко - 0,5 літра;
крохмаль - 5 столових ложок;
сіль,
цукор до смаку;
соняшникова олія - 1 столова ложка.

Начинка:
Сир - 300 грам;
яйце - 1 штука;
цукор до смаку;
можна ізюм, мак додати.
Сметана та олія для змащування налистників.

Налисники.
Віночком збиваємо яйця з цукром. Потім додаємо крохмаль, розтираючи з цукром і яйцем, щоб не було грудочок. Потім вливаємо молоко, олію і перемішуємо. Даємо постояти 15 хвилин. і починаємо смажити. Перший раз сковороду змащуємо соняшниковою олією або шматочком сала, і починаємо смажити налисники. розподіляючи тісто по всій сковороді. Смажити лише з одного боку!

Сир перетерти з цукром і яйцем, за бажанням додати мак, родзинки. На готові налисники викладаємо начинку з сиру, загортаємо або конвертиком, можна просто трубочкою. хвилин в духовку. Тісто виходить рідким, ТАК І ПОВИННО БУТИ, нічого більше додавати не потрібно. У вас все обов'язково вийде! Рецепт цих налисників без борошна, і в цьому їхня чарівність!
Аромат, буде на весь будинок! Божественний смак цих налисників підкорить серця навіть великих гурманів!





На правах реклами