Ми у Facebook
01.10.2023, 10:20

У Рівному газовики оглянули один з газорегуляторних пунктів

У місті Рівне фахівці з газового обслуговування провели технічний огляд одного з газорегуляторних пунктів 1 жовтня 2023 року. Ця процедура регулярно виконується робітниками "Рівнегазу" раз на місяць для забезпечення надійної роботи обладнання.
Майстер АТ "Рівнегаз" Роман Кучкарук відзначив, що перш ніж розпочати огляд внутрішнього обладнання, спеціалісти перевіряють стан території навколо газорегуляторного пункту. Вони враховують наявність пошкоджень будівлі ГРП, наявність попереджувальних написів і стан вікон. Після цього проводиться перевірка тиску газу перед і після регулятора за допомогою спеціального приладу для виявлення можливих витоків, які, за необхідності, виправляються.

Також, один раз на рік, проводиться технічне обслуговування та поточний ремонт газорегуляторного пункту. Перед початком опалювального сезону та після його завершення здійснюється регулювання обладнання для забезпечення його оптимальної роботи під час відповідного періоду.

Газорегуляторний пункт (ГРП) відіграє ключову роль у забезпеченні стабільного тиску газу, очищенні його від забруднень і запобіганні аваріям, що забезпечує надійний розподіл газу до споживачів.

Особливо важливо підготовляти об'єкти критичної інфраструктури до зимового періоду в умовах воєнного стану.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ