Ми у Facebook
02.10.2023, 17:00

Моті: як приготувати нашумівший японський смаколик в домашніх умовах

Тонкий шар рисового тіста, море вершкового крему та соковиті ягоди. Це яскраве тістечко, яке підкорило соціальні мережі, в Японії готують кілька годин. Але завдяки цьому простому рецепту зробити десерт зможе навіть недосвідчений кулінар.
Покладіть усередину японського десерту шматочок ароматного ніжного фрукта.

Складові
Клейке рисове борошно 1 склянка
Цукор 1/4 склянки
Вода 1 склянка
Банани 2 штуки
Кукурудзяний крохмаль 1/2 склянки

Приготування
У каструлю всипте борошно та цукор, додайте воду. Перемішайте.

Поставте на вогонь вище за середній і помішуйте віночком 2-3 хвилини, поки тісто не загусне. Залишіть остигати на 5-10 хвилин.

Можна приготувати масу в мікрохвильовій печі. Для цього тричі підігрівайте по 1 хвилині, перемішуючи після кожного разу.

Наріжте банани шматочками завтовшки приблизно 2 див.

Присипте стіл крохмалем. Розділіть масу для моті на частини за кількістю фруктових шматочків.

Розправте кожну, покладіть у центр банан і загорніть, щоб начинки не було видно.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ