07.10.2023, 15:48
Помідори на грилі: неймовірно смачний рецепт від відомого шеф-кухаря
Незвичну закуску, яка однозначно сподобається кожному, варто приготувати ще триває сезон домашніх помідорів та погода сприяє пікнікам
Український шеф-кухар, який є також суддею на проєкті "Мастер шеф", пропонує своїм підписникам новий цікавий рецепт, яким він поділився у своєму Instagram.
За словами цього кулінарного майстра, справжній смак томатів виявляється тільки в теплому варіанті. Тому він закликає всіх записати цей рецепт і спробувати приготувати його вдома.
Печений томат, сіль пластівцями та ароматна сальса – таке я вперше скуштував давненько в відомому ресторані в Мадриді, – розповідає Ярославський.
Інгредієнти:
– солодка червона цибуля
– часник
– гострий червоний перець
– зелень петрушки та кінзи
– сік лайму або лимону
– сіль та трішки оливкової олії
Спосіб приготування:
1. Всі інгредієнти дрібно нарізаємо і змішуємо разом (Якщо томат будете пекти вдома, можна трішки додати іспанської підкопченої паприки).
2. Томат обираємо великий і дуже ароматний, солодкі сорти. Можна трохи надрізати шкірку вгорі.
3. Ставимо томат на великий вогонь й тримаємо аби лиш шкірка лопнула і легко знялась.
4. Томат без шкіри надрізаємо на 4-6 частин, але не дорізаємо в районі плодоніжки, вона буде тримати часточки разом. Солимо в середину і ще раз кладемо на гриль на 4 хвилини, щоб він став теплим в середині.
5. На тарілку кладемо томат, добре поливаємо сальсою, додаємо підсмажені креветки та смакуємо. (Можна їсти і без креветок, так теж дуже смачно)
Переглянути цей допис в Instagram Допис, поширений Volodymyr Yaroslavskyi (@yaroslavskyi_vova)
Смачного!
За словами цього кулінарного майстра, справжній смак томатів виявляється тільки в теплому варіанті. Тому він закликає всіх записати цей рецепт і спробувати приготувати його вдома.
Печений томат, сіль пластівцями та ароматна сальса – таке я вперше скуштував давненько в відомому ресторані в Мадриді, – розповідає Ярославський.
Інгредієнти:
– солодка червона цибуля
– часник
– гострий червоний перець
– зелень петрушки та кінзи
– сік лайму або лимону
– сіль та трішки оливкової олії
Спосіб приготування:
1. Всі інгредієнти дрібно нарізаємо і змішуємо разом (Якщо томат будете пекти вдома, можна трішки додати іспанської підкопченої паприки).
2. Томат обираємо великий і дуже ароматний, солодкі сорти. Можна трохи надрізати шкірку вгорі.
3. Ставимо томат на великий вогонь й тримаємо аби лиш шкірка лопнула і легко знялась.
4. Томат без шкіри надрізаємо на 4-6 частин, але не дорізаємо в районі плодоніжки, вона буде тримати часточки разом. Солимо в середину і ще раз кладемо на гриль на 4 хвилини, щоб він став теплим в середині.
5. На тарілку кладемо томат, добре поливаємо сальсою, додаємо підсмажені креветки та смакуємо. (Можна їсти і без креветок, так теж дуже смачно)
Переглянути цей допис в Instagram Допис, поширений Volodymyr Yaroslavskyi (@yaroslavskyi_vova)
Смачного!

Категорія: Новини > Споживач
Автор: Ірина ВелігурськаПереглядів: 1392Інші статті рубрики:
У Рівному тимчасово відключили воду на вулиці Вербовій

Сьогодні, 26 березня, з 11:11 у зв’язку з пошкодженням водопроводу тимчасово припинене водопостачання на вулиці Вербовій у будинках №24-47.
переглядів: 142
Як і коли садити цибулю навесні: корисні поради

Весняна посадка цибулі є одним із ключових етапів вирощування цього корисного овоча.
переглядів: 344
Уряд завершив виплати Зимової єПідтримки: на що витратити кошти

За заявками в Дії та через банки-партнери виплати Зимової єПідтримки завершені. Витратити отримані кошти можна до кінця 2025 року.
переглядів: 341
Коли садити картоплю у 2025 році: сприятливі дні у квітні-травні

Важливо посадити картоплю не швидше за сусіда, а у сприятливий час, щоб замля прогрілась і посадковий матеріал гарно прийнявся, тоді й урожай буде тішити.
переглядів: 413