07.10.2023, 15:48
Помідори на грилі: неймовірно смачний рецепт від відомого шеф-кухаря
Незвичну закуску, яка однозначно сподобається кожному, варто приготувати ще триває сезон домашніх помідорів та погода сприяє пікнікам
Український шеф-кухар, який є також суддею на проєкті "Мастер шеф", пропонує своїм підписникам новий цікавий рецепт, яким він поділився у своєму Instagram.
За словами цього кулінарного майстра, справжній смак томатів виявляється тільки в теплому варіанті. Тому він закликає всіх записати цей рецепт і спробувати приготувати його вдома.
Печений томат, сіль пластівцями та ароматна сальса – таке я вперше скуштував давненько в відомому ресторані в Мадриді, – розповідає Ярославський.
Інгредієнти:
– солодка червона цибуля
– часник
– гострий червоний перець
– зелень петрушки та кінзи
– сік лайму або лимону
– сіль та трішки оливкової олії
Спосіб приготування:
1. Всі інгредієнти дрібно нарізаємо і змішуємо разом (Якщо томат будете пекти вдома, можна трішки додати іспанської підкопченої паприки).
2. Томат обираємо великий і дуже ароматний, солодкі сорти. Можна трохи надрізати шкірку вгорі.
3. Ставимо томат на великий вогонь й тримаємо аби лиш шкірка лопнула і легко знялась.
4. Томат без шкіри надрізаємо на 4-6 частин, але не дорізаємо в районі плодоніжки, вона буде тримати часточки разом. Солимо в середину і ще раз кладемо на гриль на 4 хвилини, щоб він став теплим в середині.
5. На тарілку кладемо томат, добре поливаємо сальсою, додаємо підсмажені креветки та смакуємо. (Можна їсти і без креветок, так теж дуже смачно)
Переглянути цей допис в Instagram Допис, поширений Volodymyr Yaroslavskyi (@yaroslavskyi_vova)
Смачного!
За словами цього кулінарного майстра, справжній смак томатів виявляється тільки в теплому варіанті. Тому він закликає всіх записати цей рецепт і спробувати приготувати його вдома.
Печений томат, сіль пластівцями та ароматна сальса – таке я вперше скуштував давненько в відомому ресторані в Мадриді, – розповідає Ярославський.
Інгредієнти:
– солодка червона цибуля
– часник
– гострий червоний перець
– зелень петрушки та кінзи
– сік лайму або лимону
– сіль та трішки оливкової олії
Спосіб приготування:
1. Всі інгредієнти дрібно нарізаємо і змішуємо разом (Якщо томат будете пекти вдома, можна трішки додати іспанської підкопченої паприки).
2. Томат обираємо великий і дуже ароматний, солодкі сорти. Можна трохи надрізати шкірку вгорі.
3. Ставимо томат на великий вогонь й тримаємо аби лиш шкірка лопнула і легко знялась.
4. Томат без шкіри надрізаємо на 4-6 частин, але не дорізаємо в районі плодоніжки, вона буде тримати часточки разом. Солимо в середину і ще раз кладемо на гриль на 4 хвилини, щоб він став теплим в середині.
5. На тарілку кладемо томат, добре поливаємо сальсою, додаємо підсмажені креветки та смакуємо. (Можна їсти і без креветок, так теж дуже смачно)
Переглянути цей допис в Instagram Допис, поширений Volodymyr Yaroslavskyi (@yaroslavskyi_vova)
Смачного!
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Ірина ВелігурськаПереглядів: 1344Інші статті рубрики:
У понеділок Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека не працюватиме
А тому рівнянам пропонують зазделегідь спланувати свій візит до бібліотеки.
переглядів: 263
На Рівненщині є вакансії, де надають перевагу ветеранам
На Work.ua з’явилися вакансії з позначкою «Перевага ветеранам»: понад 50 пропозицій у Рівненській області.
переглядів: 300
Де в Рівненській громаді знаходяться укриття (+МАПА)
У Рівненській міськраді рівнянам та квасилівчанам нагадали про розташування захисних споруд у нашій громаді.
переглядів: 1318
Прогноз магнітних бур: вихідні пройдуть без збурень
Центр прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних досліджень США оприлюднив прогноз сонячної та геомагнітної активності на 23-24 листопада 2024 року.
переглядів: 299
Яєчня зі шпинатом: швидкий, корисний і смачний сніданок
Записуйте рецепт смачного сніданку, який зробить початок дня смачним і чудовим.
переглядів: 298