Ми у Facebook
07.10.2023, 15:48

Помідори на грилі: неймовірно смачний рецепт від відомого шеф-кухаря

Незвичну закуску, яка однозначно сподобається кожному, варто приготувати ще триває сезон домашніх помідорів та погода сприяє пікнікам
Український шеф-кухар, який є також суддею на проєкті "Мастер шеф", пропонує своїм підписникам новий цікавий рецепт, яким він поділився у своєму Instagram.

За словами цього кулінарного майстра, справжній смак томатів виявляється тільки в теплому варіанті. Тому він закликає всіх записати цей рецепт і спробувати приготувати його вдома.

Печений томат, сіль пластівцями та ароматна сальса – таке я вперше скуштував давненько в відомому ресторані в Мадриді, – розповідає Ярославський.

Інгредієнти:
– солодка червона цибуля
– часник
– гострий червоний перець
– зелень петрушки та кінзи
– сік лайму або лимону
– сіль та трішки оливкової олії

Спосіб приготування:
1. Всі інгредієнти дрібно нарізаємо і змішуємо разом (Якщо томат будете пекти вдома, можна трішки додати іспанської підкопченої паприки).

2. Томат обираємо великий і дуже ароматний, солодкі сорти. Можна трохи надрізати шкірку вгорі.

3. Ставимо томат на великий вогонь й тримаємо аби лиш шкірка лопнула і легко знялась.

4. Томат без шкіри надрізаємо на 4-6 частин, але не дорізаємо в районі плодоніжки, вона буде тримати часточки разом. Солимо в середину і ще раз кладемо на гриль на 4 хвилини, щоб він став теплим в середині.

5. На тарілку кладемо томат, добре поливаємо сальсою, додаємо підсмажені креветки та смакуємо. (Можна їсти і без креветок, так теж дуже смачно)

Переглянути цей допис в Instagram Допис, поширений Volodymyr Yaroslavskyi (@yaroslavskyi_vova)

Смачного!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ