Ми у Facebook
14.10.2023, 17:17

Гарбузові хіти осені. Рецепт гострого крем-супу з гарбуза з куркою

Осіння погода спонукає до теплих, ситних страв. Серед них безперечною королем нинішнього сезону є гарбузовий крем. Подавати суп можна з невеликою кількістю вершків і смаженим гарбузовим насінням. Цей смак – квінтесенція осені в її найкращому прояві!
Інгредієнти

половина маленької гарбуза
4 склянки овочевого бульйону
1 цибулина середнього розміру
4 зубчики часнику
1 куряча грудка
1 перець чилі
1 шматочок кореня імбиру
сіль перець
Підготовка

Цибулю і часник почистити і нарізати кубиками. Обсмажте їх на оливковій або вершковому маслі, потім киньте в каструлю і влийте туди бульйон. Гарбуз очистити, нарізати кубиками, а потім покласти в каструлю з бульйоном. Варіть близько 20 хвилин, поки гарбуз не стане м'яким. Тим часом помийте курячу грудку і наріжте її невеликими шматочками. Потім приправити їх сіллю і перцем. У блюдо з м’ясом також додаємо нарізаний перець чилі та імбир. Готові шматочки курки викласти на сковороду і обсмажити на оливковій олії. Коли гарбуз у бульйоні закипить, відставляємо остигати, а потім змішуємо до однорідної консистенції крему. У готовий суп додаємо пряні шматочки курки і в кінці приправляємо сіллю і перцем за смаком.





На правах реклами