Рецепт з осіннім настроєм: готуємо гарбузово-курячі котлети
– 400 г курячого філе,
– 1 яйце,
– 200 г гарбуза,
– 1 цибулина,
– 2 зубки часнику,
– 1 ст. ложка вершкового масла,
– 2 ст. ложки манки,
– 2 ст. ложки олії,
– мелений коріандр за смаком,
– чорний мелений перець за смаком,
– сіль за смаком.
Приготування:
Гарбуз очисти від шкірки і насіння і натри на крупній тертці.
Куряче філе пропусти через м’ясорубку разом із цибулею і часником.
З’єднай фарш і гарбуз, додай яйце, розм’якшене вершкове масло, манку, спеції, посоли і гарненько перемішай. Залиш фарш на 20 хвилин.
Сформуй невеликі котлети і обсмаж їх на олії з двох боків до золотистої скоринки приблизно по 5 хвилин.
Котлети з курячого філе з гарбузом готові. Подавай їх гарячими із будь-яким гарніром, салатом або овочами.
3 ознаки справді сильної жінки
Психологи визначають кілька рис, що відрізняють жінок із міцною та стійкою психікою.
переглядів: 417
Відома журналістка знайшла на Рівненщині безодню
Рівненщина ховає у собі чимало таємниць. І розкрити незнані або малознані місця в нашій ообласті взялася відома журналістка.
переглядів: 951
Двоє Захисників з Рівненщини поповнили лави Небесного війська
На Рівненщині попрощалися з двома військовими: Георгієм Харчуком із Великоомелянської громади та Дмитрієм Фурмановим - із Клеванської.
переглядів: 381
5 правдивих фактів про каву
Кава залишається одним із найпопулярніших напоїв у світі, проте дискусії щодо її впливу на здоров'я не вщухають. Одні вважають, що кава може продовжити життя, тоді як інші переконані, що вона шкідлива. То де ж правда?
переглядів: 1031
У Рівному вручать Всеукраїнську премію імені Олександра Смика
26 жовтня вручать Всеукраїнську премію імені Олександра Смика за кращу українську авторську пісню «Я хочу жити в Україні».
переглядів: 413