Ми у Facebook
03.11.2023, 17:40

Рецепт з осіннім настроєм: готуємо гарбузово-курячі котлети

Ці котлети сподобаються навіть тим, хто не любить смак гарбузи.
Інгредієнти:
– 400 г курячого філе,
– 1 яйце,
– 200 г гарбуза,
– 1 цибулина,
– 2 зубки часнику,
– 1 ст. ложка вершкового масла,
– 2 ст. ложки манки,
– 2 ст. ложки олії,
– мелений коріандр за смаком,
– чорний мелений перець за смаком,
– сіль за смаком.

Приготування:

Гарбуз очисти від шкірки і насіння і натри на крупній тертці.
Куряче філе пропусти через м’ясорубку разом із цибулею і часником.
З’єднай фарш і гарбуз, додай яйце, розм’якшене вершкове масло, манку, спеції, посоли і гарненько перемішай. Залиш фарш на 20 хвилин.
Сформуй невеликі котлети і обсмаж їх на олії з двох боків до золотистої скоринки приблизно по 5 хвилин.
Котлети з курячого філе з гарбузом готові. Подавай їх гарячими із будь-яким гарніром, салатом або овочами.





На правах реклами