Ми у Facebook
09.11.2023, 16:20

Рівнянка, яку холостяк звинуватив в нещирості, стала найкрасивішою у Європі

Кажуть, що коли одні двері зачиняються, то поруч з ними обов'язково відчиняються інші. Саме так склалося в житті рівнянки Юлії Карпець. Дівчині не пощастило в коханні у проекті "Холостяк", натомість вона зробила великий поштовх в модельній кар'єрі та виборола титул в конкурсі краси.
Зовсім нещодавно в Італії відбувся вражаючий конкурс краси під назвою "Miss Europe Continental". На цьому змаганні нашу країну поруч з іншими представляла рівнянка - Юлія Карпець. Саме наша конкурсантка здобула найпрестижнішу корону серед 36 країн-учасниць.

Це справді визнання, адже конкуренція була дуже високою і кожна претендентка на корону прагнула максимально проявити себе. Та попри усі виклики, Юлія - успішна модель та блогерка визнана найкрасивішою жінкою в Європі.



Що відомо про Юлію Карпець?!

Юлія народилася та виросла в мальовничому селищі Степань на Рівненщині. Саме тут минуло її дитинство. Дівчинка завжди цікавилася модельною справою. Саме тоді, ще в 14 років, вона почала займатися в модельній школі. В рідному селі можливості займатися моделінгом не було. Тому для того, щоб розвиватися у цій сфері Юлія постійно їздила до Рівного та навчалася у школі моделей Панна.

У 2017 році Юля отримала титул "Міс тусовщиця". А також підкорювала своєю красою Бейрут.

Кілька років тому Юлія була учасницею відомого шоу "Холостяк". Проте на жаль, вона навіть не встигла особливо запам'ятатися глядачам, адже покинула проект вже на першій вечірці. Тоді Алекс Топольський звинуватив Юлію у нещирості.



Після повномасштабного вторгнення Юля проживає у Польщі. Тому конкурс для неї став новим досвідом. Вона говорить. що не одразу погодилася, коли їй запропонували прийняти у ньому участь.

- Проте добре обдумавши все, я відчула що своєю участю зможу привернути увагу Європейців до ситуації, що відбувається в Україні. Я достатньо свідомо пішла на цей конкурс, і моєю мотивацією не була «корона», а допомога Україні, - згадує Юлія. - Задля гідного представлення нашої держави я зробила чимало зусиль над підготовкою (особливий акцент зробила над вивченням іноземних мов). І в цьому місяці буду реалізовувати благодійний проект для допомоги Українцям.



На сторінці Юлії в соціальній мережі можна знайти фотографії та відео з самого конкурсу, які передають атмосферу цього унікального події. Після перемоги, Юлія розповіла, що однією зі своїх суперниць у фіналі була представниця Польщі, з якою вони стали надзвичайно близькими друзями. Українка вболівала за неї так само, як і за себе.

"Я завжди знала, що існують чесні конкурси краси, але, боюся сказати, їх не так вже й багато. Тому, коли я взялася за це виклик, я розуміла, що шанси на перемогу 50/50. Моя головна мета була виступити достойно, незалежно від результату. Навіть у день конкурсу я майже втратила віру у свої шанси, навіть повідомила друзів про це. Тож я навіть не готувала промову. Коли я вийшла на сцену, я прийняла рішення просто насолоджуватися кожною хвилиною, і що буде, то буде," поділилася її враженнями.Тому промову навіть не готувала. Вийшовши вже на сцену, мною було прийнято рішення, просто максимально прокайфувати від всього що відбувається, а там як буде-так і буде. І коли я вже потрапила в ТОП-10 фіналістів, в мені прокинулась нереальна жага до перемоги, внутрішній запал був таким, що тяжко описати вам тут буквами", - зазначила переможниця.

Юлія каже, що весь цей конкурс була неймовірна подорож, яка випробувала мене як ніколи раніше. Вона зустріла багато неймовірних дівчат, які надихали її своєю красою та енергією. Ця перемога - це не лише її, вона належить всім, хто підтримував конкурсантку на цьому шляху.






На правах реклами