Ми у Facebook
09.11.2023, 18:00

Трагічна ДТП на Рівненщині: Неповнолітній мотоцикліст загинув, врізавшись у дерево

У селищі Глибока Долина колишнього Демидівського району на Рівненщині сталася трагічна подія, що вразила місцеву громаду. Сьогодні, 9 листопада, близько 10 години ранку, 15-річний місцевий мотоцикліст, водій мотоцикла «Іж», втратив життя в результаті смертельної дорожньо-транспортної пригоди.
За інформацією пресслужби поліції Рівненщини, подія трапилася на заокругленій ділянці дороги у селі. Молодий водій не впорався із керуванням, виїхавши за межі проїзної частини, де врізався у придорожнє дерево. На жаль, від отриманих травм хлопець, який не використовував мотошолом, помер на місці події.

Дослідження встановило, що трагедія сталася через невибрану безпечну швидкість руху, що стало причиною втрати контролю над мотоциклом. Зазначається, що двоколісний підліток придбав транспортний засіб лише три дні тому, а його фатальну поїздку став свідком його рідний брат, який відразу викликав швидку допомогу.

Наразі триває досудове розслідування, яке має встановити всі обставини події та визначити вину водія. Глибокі співчуття висловлюються родині загиблого підлітка, а також усім, хто постраждав від цієї трагедії.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ